Editura Quality Books anunţă prezenţa în România, în săptămâna 4-10 iunie, a două dintre cele mai interesante autoare traduse în limba română: Randy Taguchi şi Jeannette Angell.

După ce a atras atenţia publicului şi criticii din Japonia, America şi Italia, Vertij, controversatul roman semnat de Randy Taguchi, va apărea şi în România. Supranumită „Regina Internetului“ datorită numărului record de vizitatori pe care îl înregistrează blogul său, Randy Taguchi vine în România pentru a lansa o poveste despre limite şi cunoaştere, în care psihoterapia se îmbină cu erotismul, volumul Vertij pe care Ryu Murakami îl consideră „cel mai frumos roman pe care l-am citit în ultimul deceniu“.

Jeannette Angell este deja un nume cunoscut de publicul din România. Primul roman al autoarei, publicat de Quality Books –  Call-girl. Memoriile unei dame de companie –, ocupă, încă de la apariţia sa în decembrie 2006 şi până în prezent, un loc important în topurile de vânzări ale celor mai importanţi distribuitori de carte. În iunie, Jeannette Angell va fi prezentă la lansarea volumului Madam. Viaţa şi afacerile unei matroane din Boston, continuarea poveştii destăinuite în Call-girl. Memoriile unei dame de companie.

• Miercuri, 6 iunie, ora 18.00, în Turabo Café Victoria (Calea Victoriei nr. 155) – lansare cu public: Vertij de Randy Taguchi şi Madam, de Jeannette Angell
• Vineri, 8 iunie, ora 18.00, la Bookfest – lansare Vertij de Randy Taguchi şi Madam de Jeannette Angell.

 

5 iunie 2007