Noul ACE oferă prospeţime ca de gheaţă

Noul ACE Flori de Gheaţă asigură un alb imaculat şi în acelaşi timp o protecţie superioară ţesăturilor. Rufele capătă o prospeţime „ca de gheaţă” care ne duce cu gândul la aerul curat şi înviorător din zilele însorite de iarnă, când zăpada străluceşte.
ACE Flori de Gheaţă este recomandat atât pentru articolele albe confecţionate din bumbac şi in, cât şi pentru cele din materiale sintetice – poliester sau poliamidă -, inclusiv lenjeria cu dantelă. ACE Flori de Gheaţă nu îngălbeneşte rufele albe şi nici nu le degradează, aşa cum fac majoritatea înălbitorilor obişnuiţi pe bază de hipoclorit.
Petele de ceai, vin, cafea sau cele de fructe sunt o amintire, deoarece ACE Flori de Gheaţă scoate cu uşurinţă numeroase pete datorită ingredienţilor săi speciali. În plus, poate fi folosit atât pentru spălare manuală cât şi automată, fără a deteriora părţile componente ale maşinii de spălat.
ACE Flori de Gheaţă este disponibil în magazine începând cu luna august a acestui an, la un preţ ce sfidează mercurul din termometre (2 RON sticla de 1L şi  2.79 RON sticla de 2L).

De trei miliarde de ori pe zi, produsele Procter&Gamble îmbunătăţesc viaţa consumatorilor din lumea întreagă. Compania P&G deţine unul dintre cele mai puternice portofolii de produse de calitate superioară în care oamenii au cu adevărat încredere. Printre acestea se numără Always®, Ariel®, Braun, Duracell®, Gillette®, Head & Shoulders®, Lenor®, Ace®, Oral-B®, Pampers®, Pantene®, Pringles®, Tide® şi  Wella. P&G are peste 135.000 de angajaţi care lucreazã în peste 80 de tări ale lumii. Pentru mai multe informaţii despre P&G şi portofoliul său vă invităm să vizitaţi: www.pg.com.

 

17 august 2007