TIGER WOODS, ROGER FEDERER ŞI THIERRY HENRY
SUNT „CAMPIONII GILLETTE”

Ambasadorii noului program Campionii Gillette sunt trei dintre cei mai cunoscuţi, respectaţi şi de succes sportivi din ziua de azi: Tiger Woods, Roger Federer şi Thierry Henry. Ei sunt incluşi în programele de promovare a marcii Gillette, incluzând apariţii în presă şi la televizor în toată lumea, promoţii destinate consumatorilor etc. Programul Campionii Gillette se desfăşoara în aproximativ 150 de ţări, ceea ce face ca această iniţiativă să fie cea mai importantă în domeniul sportiv pentru marca Gillette.
Pentru prima dată, Gillette aduce împreună un grup format din sportivi din diferite ţări ale lumii, ce nu reprezintă doar lumea sportului, ci tot ceea ce este necesar pentru a fi cel mai bun. Ei arată, se simt şi concurează întotdeauna la nivel maxim, indiferent de terenul de joc. Sunt o echipă de sportivi de vârf, cu stil distinctiv atât în viaţa sportivă, cât şi în cea de zi cu zi. Ei sunt cei mai buni jucători. Sunt complet devotaţi carierei lor. Au încredere deplină în forţele proprii. Luaţi individual, fiecare este un superstar. Împreună, ei sunt Campionii Gillette.
Numele Gillette este sinonim cu a fi cel mai bun. Aceşti trei sportivi au demonstrat că au stofă de campioni pe terenul de joc. Au fost aleşi nu doar pentru excepţionalele lor rezultate sportive, ci şi pentru atitudinea lor din afara terenului – activităţile caritabile, sprijinirea cauzelor sociale şi reputaţia lor care întruchipează adevăratele valori sportive. Acesta este spiritul Gillette. Milioane de bărbaţi, de femei şi de copii din toată lumea îi urmăresc pe aceşti atleţi, care ridică sportul la un nivel superior prin calităţile lor excepţionale. Ei stabilesc standardele atât în sport, cât şi în stil de viata.

 

10 februarie 2008