Alcon, leader mondial în oftalmologie, vine in sprijinul persoanelor care sufera de cataracta cu o soluţie reală si inovativa: lentila AcrySof® ReSTOR® Aspheric.

Concepută pentru înlocuirea cristalinului afectat de cataracta pe cale chirurgicala, AcrySof® ReSTOR® Aspheric este o lentilă multifocală revoluţionară care ameliorează vederea pentru mai multe distanţe focale. Această lentilă permite pacienţilor cu cataractă să vadă clar imaginea de ansamblu, atat la apropiere cat si la departare, fără să piardă din vedere detaliile, de obicei fără ajutorul ochelarilor.

94% dintre pacienţii cu implant de lentile AcrySof® ReSTOR au declarat că şi-ar face din nou implantul, iar patru din cinci persoane care au beneficiat de acest implant au afirmat că nu au mai purtat niciodată ochelari după implantarea lentilei AcrySof® ReSTOR® la ambii ochi.

Rezultatele pot realmente schimba viaţa pacientului permitandu-i sa se bucure din nou din plin de activitatile preferate. Pacientii cu implant de lentilă AcrySof® ReSTOR® Aspheric descoperă că pot citi o carte, pot lucra la calculator, pot conduce maşina, pe timp de zi sau de noapte, pot juca fotbal sau tenis si pot admira detaliile unui peisaj multicolor de toamna sau expresiile de pe chipurile celor apropiati.

28 nov