La Roche-Posay, gama de produse dermato-cosmetice dedicate îngrijiri pielii sensibile, lansează în România (în marile farmacii din centrele comerciale – mall-uri) Mascara RESPECTISSIME.

Gama de mascara Respectissime are o formulă bazată pe lichid lacrimal reconstituit (ingredient patentat al laboratoarelor La Roche-Posay) şi este special concepută pentru ochii sensibili.

Sensibilitatea ochilor poate lua diverse forme: de la înţepături până la uscaciune sau alergii cauzate de diverse produse cosmetice.
Numărul femeilor cu ochi sensibili s-a dublat în ultimii 15 ani, iar dacă sunteţi una din aceste femei nu trebuie să renunţaţi la plăcerea machiajului, ci să folosiţi produse atent selecţionate, potrivite pentru ochii dumneavoastră!

Produsele La Roche-Posay sunt recomandate de peste 25.000 medici dermatologi şi oftalmologi din întreaga lume. Formulele produselor de machiajul la Roche-Posay au la baza un proces de selectie riguroasă a ingredientelor folosite în compoziţia lor. Se evită întotdeauna substanţele care pot induce alergii, asigurându-se astfel o toleranţă ridicată dermatologică şi oftalmologică. Produsele nu conţin parfum, sunt hipoalergenice, non-comedogenice şi au o compoziţie cu toleranţă ridicată.

Gama de Mascara RESPECTISSIME oferă  3 produse diferite ce vă ajută să vă puneţi în valoare privirea, fără a face compromisuri privind toleranţa:

Mascara DENSIFIEUR – Mascara ce conferă volum şi arcuire genelor
Mascara EXTENSION – Mascara pentru alungirea genelor de la rădăcină până la vârf
Mascara DEFINITION – Definire şi separare într-un singur gest

Preţ recomandat: 69 RON

Din gama de produse de machiaj La Roche-Posay vă recomandăm şi fondul de ten TOLERIANE TEINT – cu un conţinut bogat de pigmenţi corectori şi o formulă care elimină orice fel de posibil alergen, permite o acoperire optimă a imperfecţiunilor tenului, fără efect de mască şi fără riscul alergiilor.
Disponibil în 4 nuanţe.

Preţ recomandat: 62 RON