Caravana memoriei FLAVOTAN

Labormed propune romanilor „Caravana memoriei FLAVOTAN”, o campanie desfasurata in farmacii, in 11 orase din tara si care ofera doritorilor o oferta imbatabila: cel mai sigur produs pe baza de ginkgo biloba, FLAVOTAN 80 mg si 120 mg. Pana la sfarsitul lunii noiembrie, in farmaciile care afiseaza semnul „Caravana memoriei FAVOTAN”, cu numai 10 ron pot fi achizitionate trei cutii de FLAVOTAN  80 mg sau 120 mg, ceea ce inseamna trei cutii la pret de doua.

Caravana memoriei FLAVOTAN
Promoţia a inceput in octombrie si va dura pana la sfarsitul lunii noiembrie. In Bucureşti şi alte zece oraşe (Piteşti, Cluj-Napoca, Baia-Mare, Constanta, Iasi, Brasov, Sibiu, Timisoara, Deva, Ploieşti), echipele de promoteri vor fi in farmaciile care afiseaza semnul “Caravana memoriei FLAVOTAN”.

„Echipele noastre intampina oamenii cu sfaturi şi teste de memorie, dar şi cu o ofertă imbatabilă: la fiecare 2 cutii cumpărate, primeşti a treia cutie gratuit! Trei cutii sunt suficiente pentru o luna, iar tratamentul recomandat este de trei luni” spune…. de la Labormed.
Oamenii pot afla, de asemenea, mai multe lucruri interesante despre ginkgo biloba şi efectele sale, despre problemele de memorie şi factorii care le determină, ca şi despre modalităţile prin care poţi preveni apariţia acestora în timp sau poţi întârzia îmbătrânirea celulelor nervoase şi a vaselor de sânge.
Ce sunt FLAVOTAN 80mg si FLAVOTAN 120mg?
FLAVOTAN (80 mg si 120 mg) este un supliment alimentar ce contine  extract standardizat de ginkgo biloba produs in Elvetia la cele mai înalte standarde de calitate din lume, corespunzând integral cerinţelor ştiinţifice şi tehnice internaţionale.
Nu orice extract de ginkgo biloba este bun, deoarece frunzele acestui arbore conţin şi alte substanţe toxice pentru organism. Acestea trebuie înlăturate în procesul de purificare şi extragere a principiilor active “bune”, cu alte cuvinte, rezulta un extract standardizat de ginkgo biloba.
„De aceea, inainte de a cumpara un produs pe bază de gingko biloba, asigurati-va ca acesta contine extract standardizat de ginkgo biloba! Standardizarea asigura excluderea substantelor nocive şi concentratia optima a principiilor active din aceasta planta” spune…. de la Labormed.

Beneficii   
FLAVOTAN (80 mg si 120 mg) este indicat pentru ca:
–    imbunatateste circulatia la nivel cerebral, crescand fluxul sangvin si oxigenarea creierului. Astfel, produsul este de un real ajutor in tulburarile de atentie, de memorie, de vedere, scaderea auzului, tiuituri in urechi, ameteli.
–    imbunatateste circulatia periferica (arteriopatie cronică obliterantă a membrelor inferioare stadiul 2).
–    previne imbatranirea precoce. Are efect antioxidant, de antagonizare a radicalilor liberi, care se produc in cantitati impresionante ca urmare a poluarii, fumatului, alimentatiei inadecvate.

Se recomandă administrarea unui comprimat pe zi, dupa masa, cu un pahar cu apa. Primele efecte se instaleaza dupa aproximativ o luna. Pentru rezultate optime este recomandata administrarea pe o perioada de cel putin trei luni, in special la varstnici.