Hydreane BB Cream este în primul rând o cremă hidratantă ce îmbină virtuțile unice ale apei termale La Roche-Posay cu pigmenții corectori și iluminatori ai tehnologiei Blemish Balm. Mulțumită concentrației ridicate de Seleniu din apa termală La Roche-Posay, formula Hydreane BB hidratează și calmează pielea sensibilă timp de 12 ore, oferind protecție împotriva radicalilor liberi din atmosferă. Non-comedogenică, fără parabeni și testată dermatologic, aceasta uniformizează și iluminează chiar și cea mai sensibilă piele, oferind totodată un machiaj natural pe durata întregii zile.HYDREANE BB CREAM:

1 singur gest de ingrijire.

5 beneficii pentru tenul tau. 

  • Hidratare 12 ore: Hydreane BB Cream intruchipeaza puterea de hidratare si confortul gamei Hydreane.  Dedicata tuturor tipurilor de piele.
  • Calmare: Hydreane BB cream calmeaza pielea si ii reduce sensibilitatea dupa numai 2 saptamani de utilizare. Multumita apei termale La Roche-Posay, a untului de shea si a complexului de uleiuri vegetale: fructul pasiunii, samburi de caise, porumb, tarate si  orez.
  • Uniformizare si luminozitate a tenului: Cu o textura proaspata si usoara,  Hydreane BB Cream se topeste in piele, multumita unui dozaj optim de pigmenti corectori si crema hidratanta. Tehnologia de dispersie a pigmentilor specifica BB ofera o omogenitate sporita, oferind tenului un aspect natural, placut si uniform. Rezultatul: O piele perfecta.
  • Protectie UV: Hydreane BB Cream contine un sistem de filtre solare care protejeaza pielea sensibila de efectele daunatoare ale razelor UVA si UVB. Protectie anti-UVB: SPF 20, protectie anti-UVA: PPD 12

Originile cremelor BB:

Cremele BB sau Blemish Balm isi au originea in Germania anilor 60. Dezvoltate prima oara de medicul dermatolog Dr. Christine Schrammek, acestea au fost folosite in urma procedurilor chirurgicale (interventii laser, peelinguri) pentru a estompa cicatricile si roseata si pentru proprietatile protectoare.

O poveste de succes pe continentul asiatic:

In anii 80 interesul Blemish Balm se muta in Asia unde cremele BB devin un nou trend de ingrijire si machiaj.  Acestea au fost supranumite ca “secretul actritelor coreene “. 

Despre Laboratoarele La Roche-Posay:

De mai bine de 30 de ani, misiunea La Roche-Posay este de a oferi consumatorilor O viata mai buna pentru pielea sensibila. Laboratoarele La Roche-Posay colaborează cu dermatologi din întreaga lume pentru a crea produse de îngrijire şi machiaj, având la bază apa termală La Roche-Posay şi dedicate pielii sensibile. Marca este prezentă în 50 de state din cele 5 continente şi este prescrisă de peste 25 000 de dermatologi.