Savurează ciocolata Heidi și pregătește-te de aventură în trei pasi simpli:  „Taste, Win, Travel”.

Heidi te trimite într-o vacanță de vis dacă participi la promoția organizată în parteneriat cu compania aeriană SWISS.

New York (SUA), Zurich (Elveția), Florența (Italia), Muscat (Oman) a acestea sunt destinațiile unde ai putea ajunge alături de o persoană dragă.

Tot ce trebuie să faci este să cumperi oricare 2 tablete de ciocolată Heidi din gamele Gourmette, Grand’Or, Dark sau Pure, să te înscrii pe site-ul www.heidicampaign.com și să păstrezi ambalajele și bonul de casă pentru validarea premiului.

Promoția se desfășoară simultan în România, Polonia, Ungaria și Cehia în perioada 25.10.2012-31.12.2012, iar valoarea totală a celor patru excursii este de 12.500 de euro (TVA inclus). Regulamentul campaniei este pe www.heidicampaign.com.

Destinații de ciocolată

Dacă vei câștiga o vacanță la New York (SUA), vei avea ocazia să guști, să vezi și să asculți din tentațiile celei mai mari metropole a lumii.

Zurich (Elveția) este patria-mamă a ciocolatei. Gusturile îți vor fi încântate de cele mai rafinate sortimente de ciocolată create chiar în locul în care își are originea acest deliciu.

Experiența unui basm oriental poate fi trăită în Muscat (Oman). Aici te așteaptă bazarele colorate, aromele pregnante de smirnă și mosc, plajele încântătoare și peisajele de neuitat.

Răsfățul este la el acasă în Florența (Italia), unu dintre cele mai pline de spiritualitate locuri de pe pământ, un oraș al artei și al modei.

Patru arome de concurs

Gourmette este mai mult decât o ciocolată. În acest sortiment se îmbină armonios cele mai aromate și mai crocante ingrediente presărate deasupra tabletei de ciocolată lapte, albă sau amăruie.

În ciocolata Grand’Or trăiește o lume a gusturilor care se completează perfect. Alune întregi, nuci trase în miere sau un strat de migdale caramelizate se împletesc cu gustul fîn al ciocolatei albe, cu lapte sau amăruie.

Trăiește o experiență senzorială unică cu ciocolată Dark. Aromele sale aduc un plus de savoare gustului bogat, fructat, dulce-amărui al ciocolatei negre de calitate.

Răsfață-te cu ciocolata Pure, cu un gust extraordinar îmbogățit de conținutul sporit de lapte și de aroma delicată a vaniliei.

Despre Heidi

In prezent Heidi Chocolat este un jucator important pe piața ciocolatei premium, avand peste 300 de angajați, un portofoliu bogat de produse, de la tablete, praline, batoane pana la figurine de ciocolata pictate manual. Succesul Heidi a depasit deja granițele tarii noastre, ciocolata fiind exportat in 40 de tari de pe 6 continente.

Heidi Chocolat este parte a grupului elvețian Confisseur LA¤derach. Fondat în 1962 că o afacere de familie, Laderach a cunoscut un succes constant, produsele sale, ingenioase și atent meșteșugite de catre maeștrii cofetari, fiind preferate de consumatorii de ciocolata fina din inreaga lume.