Alexandra Ciubotariu din Broşteni, Suceava, este câştigătoarea tonei de combustibil din promoţia toamnei la Galeria Real. Alexandra are 23 ani, este studentă şi va sărbători câştigarea marelui premiu în familie, deoarece tatăl ei este cel mai încântat de premiu.
„Aş dori să îmi exprim recunoştinţa şi în acelaşi timp să mulţumesc Galeriei Real pentru un cadou atât de frumos de Crăciun, şi anume o tonă de combustibil, şi să încurajez pe toată lumea să creadă în astfel de competiţii. Cu siguranţă pe viitor voi face şi mai multe cumpărături în cadrul Galeriei şi încurajez pe toată lumea să-mi urmeze exemplul. Va mulţumesc foarte mult!” spune Alexandra Ciubotariu.
Ea a participat la tombolă datorită insistentelor unui angajat din cadrul magazinului Jysk din Suceava. Nu-i vine să creadă că a reuşit să câştige marele premiu deşi a depus un singur talon în urnă. Vine aproape în fiecare lună la magazinul Jysk din cadrul Galeriei Real Suceava deoarece îi plac produsele pe care le găseşte aici.

Campania la Galeria Real! Câştigă tona de combustibil!> s-a desfăşurat în perioadă 1 octombrie – 10 noiembrie, în 17 Galerii Real din ţară.
Toţi clienţii care au făcut cumpărături de minim 30 de lei au intrat în tombolă cu marele premiu oferit de Petrom, un plin serios de combustibil, pentru cât mai multe drumuri la shopping.

“A fost o campanie gândită să vină în sprijinul clienţilor noştri, care au grija combustibilului. Am hotărât să dăm combustibil pentru sute de drumuri de la casa câştigătorului până la Galeria Real.” spune Ioana Pasca, Marketing Manager Galeria Real.
În campanie a fost oferit un premiu şi magazinului de la care s-au făcut cele mai multe cumpărături, cu alte cuvinte, de unde au venit cele mai multe taloane completate corect pentru concurs. Câştigătorii expresorului au fost angajaţii magazinului Jysk din Suceava.

Magazinele care au avut cele mai multe bonuri completate sunt:
Mondex – Bucuresti Berceni
Inmedio – Bucuresti Pallady
Leonardo – Constanta 1
Takko – Constanta 2
Nino – Oradea 1
Sensiblu – Oradea 2
Docnet – Timisoara 1
HelpNet – Timisoara 2
Takko – Arad
Jysk – Baia Mare
Humana – Cluj Napoca
Takko – Deva
C&A – Galati
Humana – Piteşti
Xeladior – Ploiesti
B&B – Satu Mare
Jysk – Suceava

Lista Galeriilor Real participante la promoţie:
Arad – Calea Radnei nr. 298
Baia Mare – Bdul Bucuresti nr. 144
Bucuresti Est – B-dul Theodor Pallady nr. 51
Bucuresti Berceni – Str. Drumul Dealul Bisericii nr. 67 – 109
Cluj – Bdul Muncii nr. 1- 15
Constantă 1 – Str mangaliei nr 195A
Constantă 2 – Bdul Aurel Vlaicu nr. 168
Deva – Calea Zarandului nr. 87
Galati – Bdul Galati nr. 3-A
Oradea 1 – Str. Ogorului nr. 171
Oradea 2 – Str. Suişului nr. 10A
Piteşti – Str. Dobrogeanu Gherea nr. 1
Ploiesti – Com Blejoi, Sat Blejoi Nr 1200
Satu Mare – Drum Cărei 77 – 79
Suceava – Com. Scheia, Str. Humorului nr. 86
Timisoara 1 – Str Calea Aradului nr 56A
Timisoara 2 – Calea Sagului nr 223, Chisoda