Cel mai inovativ sistem de preparare la domiciliu a băuturilor răcoritoare carbonatate, disponibil acum şi în reţeaua de magazine Altex

SodaStream, cel mai modern sistem care transformă instantaneu apa de la robinet în băuturi răcoritoare carbogazoase, este acum disponibil şi în reţeaua de magazine Altex. Cu ocazia aniversării a nouă ani de la înfiinţarea brand-ului Media Galaxy în România, SodaStream  vine cu o supriză pentru cei care vor să cumpere sistemele de carbonatare a apei din aceste locaţii: o promoţie aniversară, care va consta într-un voucher cu valoare de 20% din preţul produsului achiziţionat, pe care îl puteţi folosi ulterior. Puteţi profita de această reducere doar în data de 21 februarie.

Cele patru modele de sisteme SodaStream de carbonatare a apei: Jet, Stream, Dynamo şi Pure asigură posibilitatea obţinerii unei băuturi răcoritoare adaptate perfect gusturilor consumatorilor. Fiecare sistem are propriul cilindru de CO2, cu ajutorul căruia se pot obţine până la 80 de litri de băuturi răcoritoare, şi propria sticlă de carbonatare, prevăzută cu un capac suplimentar ermetic. Tot din aceste locaţii se mai pot achiziţiona şi sticle suplimentare de carbonatare şi cilindri de CO2 care pot fi şi reîncărcaţi.

SodaStream pune la dispoziţia cumpărătorilor săi şi o gamă de siropuri cu gusturi şi arome variate graţie cărora apa carbonatată se poate transforma extrem de simplu şi rapid într-o băutură  răcoritoare delicioasă: portocale, fructe de pădure, lămâie-lămâie verde, portocale-mango, grapefruit roz, cola, cola fără zahăr şi XStream Energie.

În plus, aparatele SodaStream se găsesc şi în peste 100 de magazine din 32 de oraşe ale ţării, în cadrul reţelelor Ambient, Auchan, Cora, Domo, Kitchen Shop, Real, precum şi online pe www.sodastream.ro si www.pentrugatit.ro.

Despre SodaStream

SodaStream, prezentă şi în România, www.sodastream.ro, produce sisteme de carbonatare care îi permit consumatorului să transforme instant apa de la robinet în băuturi carbogazoase şi sifon. SodaStream vine cu o alternativă inovativă la PET-urile şi dozele folosite de ceilalţi producători de băuturi carbogazoase. Produsul este inofensiv pentru mediu şi eficient din punct de vedere al costurilor. În plus, nu necesită să fie cărat cu greu de la supermarket săptămână de săptămână, să fie depozitat sau reciclat. Produsele SodaStream sunt disponibile în peste 60.000 de magazine din 45 de ţări. Pentru mai multe informaţii vezi: www.sodastream.com şi www.facebook.com/SodaStreamRom.

SodaStream App

Pentru a descărca aplicaţia SodaStream ce oferă acces la documentele şi materialele brandului, intra aici pentru iPhone/iPad sau aici pentru Android.