44Renovarea Parcarii de la Intercontinental – Teatrul National a inclus schimbarea totala a instalatiilor de ventilatie, sanitare si electrice, refacerea completa a suprafetelor – pardoseli, plafoane, stalpi, pereti.

Parcarea a fost de asemenea echipata cu: dispozitive de citire a placutelor de inmatriculare, sisteme de plata automate localizate la principalele accese, un sistem de detectare si semnalizare a locurilor libere, sisteme data-voice si CCTV.

Parcarea dispune de locuri rezervate pentru persoanele cu dizabilitati, iar in viitorul apropiat vor exista locuri special amenajate pentru autoturismele cu alimentare electrica. Unele servicii suplimentare sint de asemenea disponibile: o spalatorie auto si un service-vulcanizare.

Lucrarile de reabilitare a parcarii subterane au costat peste 3.000.000 EUR, si au fost efectuate de Grupul Interparking.

Tariful pentru o ora de parcare este de 3 lei. Clientii permanenti pot opta pentru un abonament integral („full-time” = 24 de ore), respectiv pentru un abonament valabil pe timp de zi /de noapte.