gandeste sanatateUNIQA Asigurări investește în angajații săi și le oferă pentru o perioadă de trei luni un program gratuit de sănătate, intitulat ”Gândește sănătate”.

Programul ”Gândește sănătate” cuprinde antrenamente de alergare, traininguri de nutriție, coaching anti-fumat, abonament la sală. Trei antrenori vor fi alături de angajați în aceste trei luni: Radu Restivan, maratonist, Mihaela Costin, consilier nutrițional, și Diana Vasiliu, terapeut acreditat în metoda Allen Carr’s Easyway.

 

Peste 180 de angajați s-au înscris în program, dornici să facă o schimbare în bine în viața lor.

”Ne gândeam că acest program va fi bine primit, dar răspunsurile colegilor au fost mai multe decât am crezut inițial. Oamenii s-au bucurat și s-au implicat cu mult entuziasm, nu au luat-o ca pe o sarcină de serviciu. M-au inspirat și pe mine, de când cu programul „Gândește sănătate” am reușit să includ alergări în programul meu zilnic.” spune Franz Weiler, CEO UNIQA Asigurări.

Fiecare săptămână din programul ”Gândește sănătate” vine cu câte o nouă provocare pentru angajații UNIQA, fie că este vorba despre ”Ziua fără lift”, ”Ziua fără țigară”, ”Săptămâna fructelor” ori ”Rețeta sănătoasă”.

 

Toate aceste activități vor culmina cu participarea angajaților UNIQA la cursele din cadrul evenimentului sportiv UNIQA Asigurări Bucharest 10K & Family Run din 3 aprilie, în Piața Constituției (mai multe informații aici).

 

Programul oferit angajaților noștri vine în contextul în care am declarat anul 2016 ca fiind anul asigurărilor de viață și de sănătate în cadrul companiei UNIQA. Am început cu noi și vom continua cu clienții noștri, cărora dorim să le oferim produse concepute special, pornind de la nevoile lor. Vrem să arătăm că un stil de viață sănătos este posibil chiar și atunci când avem un program încărcat, de aceea vom oferi clienților mai mult decât simple produse, ci adevărate experiențe.

În 2016, UNIQA va lansa două noi produse de sănătate, unul destinat persoanelor fizice și altul destinat companiilor care vor să aibă angajați sănătoși pentru o afacere sănătoasă. Cele două produse cu care venim în întâmpinarea clienților noștri sunt inovatoare pe piața asigurărilor de sănătate din România și includ beneficii care încurajează un stil de viață sănătos. Cu ajutorul lor ne propunem să schimbăm mentalitatea existentă în acest moment în piață” completează Franz Weiler, CEO UNIQA Asigurări.

”UNIQA Asigurări devine pe zi ce trece un susținător tot mai puternic al sportului și culturii. Considerăm că ambele se integrează în campania noastră ”Gândește-te să ai curaj să fii fericit”, prin care îndemnăm angajații și clienții să fie proactivi și să caute bucuria în fiecare moment, în fiecare întâmplare din viața lor.” spune Brândușa Popa, Marketing Manager UNIQA Asigurări.

 

Despre UNIQA

UNIQA Insurance Group operează pe piața romanească din 2008, oferind toate formele de asigurări de bunuri, de răspundere și de persoane.

 

UNIQA Asigurări se numără printre liderii pieței românești de asigurări generale și furnizează servicii pentru mai mult de 470.000 de clienți, oferind un portofoliu complet de produse care respectă nevoile clienților și tendințele pieței. Compania se preocupă permanent și acordă o mare importanță dezvoltării de produse și de soluții de asigurări integrate, adaptate nevoilor actuale și stilului de viață modern și dinamic.

În 2010, UNIQA a început operațiunile pe piața asigurărilor de viață, lansând compania UNIQA Asigurări de viață. Cu produse de asigurare de viață mixte, la termen și de grup, dar și cu experiență și know-how-ul UNIQA Insurance Group, compania respectă nevoile fiecărui client în parte, găsind soluțiile de asigurare potrivite.