Vara începe ckv-orasul-inghetat-sun-plazau noi aventuri și multă voie bună în Orașul Înghețat din Sun Plaza! Te așteptăm în fiecare zi, de azi și până pe 12 iunie, să ne însoțești într-o călătorie de poveste.  Copiii cu chef de joacă sunt așteptați acum, la început de vară, să participe la cele mai amuzante activități polare. Dacă le era dor de o “bulgăreală”, în Orașul Înghețat se vor putea lua la întrecere cu prietenii în concursuri antrenante, pline de voie bună.

Eschimoșii prietenoși le vor povesti despre fascinanta lume de la Polul Nord, iar cele trei igluuri construite se vor dovedi pline de surprize pentru toți copiii curioși să le treacă pragul. De asemenea, cei mici își pot testa îndemânarea în concursuri de aruncat cercuri pe o focă simpatică și jucăușă sau în întreceri imitând mersul pingunilor. Iar dacă vor dori să-și imagineze pe hârtie cum arată lumea fermecată din Orașul Înghețat, copiii sunt așteptați în locurile special amenajate, cu o mulțime de foi albe și creioane colorate, pentru a da frâu liber imaginației și, de ce nu, la început de vară, să se bucuri de fulgii de nea și globurile de zăpadă desenate.

În colțul AraToys, vor avea măsuțe amenajate cu puzzle-uri 3D pe care să ridice castele, jocuri tentante și creative, șabloane, jucării Playmobil.

Trenulețul electric le va da celor mici semnalul sonor când va pleca în călătoria plină de voie bună prin Orașul Înghețat și îi va pofti în vagoanele veseliei.

Te așteptăm să te topești de bucurie în Orașul Înghețat, în fiecare zi, de la 12.00 la 20.00.

Activitățile sunt potrivite copiilor cu vârste peste 3 ani. Intrarea este gratuită.

 

Mai multe detalii pe http://www.sun-plaza.ro/event/te-topesti-de-bucurie-orasul-inghetat/ şi www.facebook.com/Sun.Plaza.Shopping.Center.

 

Despre Sun Plaza

Sun Plaza Shopping Center, aflat în sudul capitalei, este un proiect dezvoltat şi deţinut de S IMMO AG, listată la Bursa din Viena, fiind cea mai veche companie de investiţii imobiliare din Austria. În prezent proiectul este administrat de CBRE România. Deschis în februarie 2010, centrul comercial Sun Plaza oferă peste 140 de magazine internaţionale şi locale precum: Cora, Leroy Merlin, H&M, Zara, opţiuni de divertisment asigurate de complexul cinematografic Cinema City ce deţine 15 ecrane, o zonă dedicată pentru bowling, o terasă de vară aflată la înălţime şi numeroase restaurante cu bucătărie variată. Sun Plaza deţine o suprafaţă închiriabilă de 81.000 m2 şi peste 210.000 de m2 suprafaţă construită. Centrul are o capacitate de 2.000 de locuri de parcare gratuite şi dispune de o legătură excelentă la sistemul de transport public cu acces direct la reţeaua de metrouri, autobuze şi tramvaie. Legătura cu staţia de metrou Piaţa Sudului se face printr-un pasaj subteran cu o ofertă comercială diversificată.

Despre CBRE Group

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBG), companie listată la S&P 500, cu sediul central în Los Angeles, este cea mai mare firma de servicii comerciale imobiliare din lume (conform veniturilor din anul 2012). Compania are aproximativ 37.000 de angajaţi (excluzând afiliaţii) şi deserveşte proprietarii de active imobiliare, investitorii şi chiriaşii prin intermendiul celor peste 300 de birouri din întreaga lume (excluzand afiliaţii). CBRE oferă consultanţă strategică şi executorie pentru vânzarea sau inchirierea proprietăţilor, servicii corporatiste, managementul proiectelor, proprietăţilor şi altor facilităţi, consultanţă în materie de credite ipotecare, estimare şi evaluare, planuri de dezvoltare, managementul investiţiei, precum şi cercetare şi consultanţă. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.cbre.ro.

 

Pentru informaţii suplimentare:

Ana Bivolan, PR Executive Deci Se Poate, mobil: 0724-536811, e-mail: ana@decisepoate.ro