535x232pxPe 24 iunie, petrece Sărbătoarea Sânzienelor într-un mod surprinzător și vino la Sun Plaza să descoperi magia. Te așteptăm să te bucuri, să cânți și să dansezi alături de zânele fermecate.Coborâte din legende, Sânzienele sunt ființe misterioase, frumoase, delicate, care aduc și sărbătoresc iubirea.

Te așteptăm de la ora 18.00 să participi cu mic cu mare la atelierele interactive pe care le-am pregătit special pentru această sărbătoare autentic românească:

  • În această zi, florile câmpului sunt vrăjite și au cel mai puternic parfum. Te așteptăm să le împletim în coronițe demne de frumusețea lor.
  • Pentru că de Sânziene, poveștile au un farmec aparte, lasă-te răsfățată și-ți vom împleti din păr cosițe ca-n basme.
  • Iar dacă îți plac picturile dantelate și delicate, artiștii în pictură cu henna îți vor desena pe piele adevărate opere de artă.

Trăiește o poveste de Sânziene, lasă-te vrăjită de frumusețea și bunătatea zânelor, prinde-te în dansul lor și cântă alături de ele  “Du-te Soare, vino Lună, Sânzienele îmbună,/ Să le crească floarea floare,/ Galbenă, mirositoare,/ Fetele să le adune,/ Să le prindă în cunune…”.

Te așteptăm vineri la Sun Plaza, în intervalul orar 18.00-20.00, să redescoperi tradițiile vechi, românești. Intrarea este gratuită.

Mai multe detalii pe http://www.sun-plaza.ro/event şi www.facebook.com/Sun.Plaza.Shopping.Center.

 

Despre Sun Plaza

Sun Plaza Shopping Center, aflat în sudul capitalei, este un proiect dezvoltat şi deţinut de S IMMO AG, listată la Bursa din Viena, fiind cea mai veche companie de investiţii imobiliare din Austria. În prezent proiectul este administrat de CBRE România. Deschis în februarie 2010, centrul comercial Sun Plaza oferă peste 140 de magazine internaţionale şi locale precum: Cora, Leroy Merlin, H&M, Zara, opţiuni de divertisment asigurate de complexul cinematografic Cinema City ce deţine 15 ecrane, o zonă dedicată pentru bowling, o terasă de vară aflată la înălţime şi numeroase restaurante cu bucătărie variată. Sun Plaza deţine o suprafaţă închiriabilă de 81.000 m2 şi peste 210.000 de m2 suprafaţă construită. Centrul are o capacitate de 2.000 de locuri de parcare gratuite şi dispune de o legătură excelentă la sistemul de transport public cu acces direct la reţeaua de metrouri, autobuze şi tramvaie. Legătura cu staţia de metrou Piaţa Sudului se face printr-un pasaj subteran cu o ofertă comercială diversificată.

 

Despre CBRE Group

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBG), companie listată la S&P 500, cu sediul central în Los Angeles, este cea mai mare firma de servicii comerciale imobiliare din lume (conform veniturilor din anul 2012). Compania are aproximativ 37.000 de angajaţi (excluzând afiliaţii) şi deserveşte proprietarii de active imobiliare, investitorii şi chiriaşii prin intermendiul celor peste 300 de birouri din întreaga lume (excluzand afiliaţii). CBRE oferă consultanţă strategică şi executorie pentru vânzarea sau inchirierea proprietăţilor, servicii corporatiste, managementul proiectelor, proprietăţilor şi altor facilităţi, consultanţă în materie de credite ipotecare, estimare şi evaluare, planuri de dezvoltare, managementul investiţiei, precum şi cercetare şi consultanţă. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.cbre.ro.