img_7169Bun venit în Sănăteștii de UNIQA!
UNIQA Asigurări, sponsorul Cursei Copiilor din cadrul Bucharest International Marathon, te invită in perioada 07-09 octombrie la Sănătești de UNIQA, o localitate în care toată lumea, de la mic la mare, trăiește o viață sănătoasă. 

 

“Localitatea” este amplasată în cadrul Sport Expo din Piața Constituției. La Dispensarul din Sănătești îți poți testa gratuit starea de sănătate, la Birt poți savura un suc natural sau un fruct proaspăt, la Școală se organizează ateliere educative pentru copii, iar la Primarie poți primi o diplomă de cetățean de onoare.

Cei din Sănăteștii de UNIQA aleargă de mici

UNIQA Asigurări îi invită pe toți copiii cu vârsta cuprinsă între 5 și 12 ani să se înscrie la Cursa Copiilor UNIQA din cadrul Maratonului Bucurestiului care se va desfășura sămbăta 8 Octombrie. Câștigătorii, pe grupe de sex și vârste, vor fi premiați de către UNIQA Asigurari cu vouchere Decathlon (300 RON premiul I, 200 RON premiul II, 100 RON premiul III) și rucsacuri UNIQA. În plus, copiii sunt bineveniți la Școala din Sănăteștii de UNIQA unde se vor desfășura diferite ateliere distractive. Haideți să înălțăm împreună steagul celei mai sănătoase localități din România!

Ești asigurat, aleargă liniștit!

UNIQA Asigurări te invită, în Piața Constituției, la Primăria din Sănateștii de UNIQA unde îți oferă gratuit asigurarea de accident in timpul cursei. Tot ce trebuie să faci este să completezi corect datele personale pe flyerul din kitul de participare și să dai cuponul reprezentanților de la cortul UNIQA Asigurări. Beneficiezi acolo și de analize gratuite pentru alergători cu rezultatele pe loc.

 

Echipa UNIQA Asigurări al
eargă pentru Organizația Touched Romania

Și la această ediție, o parte dintre taxele alergătorilor din echipa UNIQA Asigurări vor fi direcționate către susținerea Centrului Maternal CASA AGAR, un proiect al organizației Touched Romania.
Programul Centrului Maternal CASA AGAR oferă tinerelor mame o alternativă la abandonul propriilor copii, oferindu-le adăpost, sprijin material și suport psiho-terapeutic până la rezolvarea situației lor.
Și tu poți alerga pentru ei!
Tot ce trebuie să faci este să selectezi la „Organizație/Companie/Club sportiv/Cauză susținută” fie UNIQA, fie Touched.
http://touchedromania.org/hagar-home-maternal-center/