epoca-de-gheata_landscapeTe invităm la Sun Plaza, începând cu 1 noiembrie, să pornim într-o călătorie în timp, în urmă cu mai bine de 500.000 de ani. E apogeul Epocii de Gheață, iar pământul e acoperit de o pătură colosală de gheață, de peste 2.000 de metri grosime. Nesfârșite furtuni înghețate biciuie uscatul, temperatura rareori urcă mai sus de -50o C, iar vârfurile ghețarilor gigantici ­spintecă văzduhul încremenit.

 

Însă aici, în mijlocul câmpiei înghețate, nu e deloc liniște. O turmă de mamuți lânoși pășesc agale, strivind zăpada sub greutatea lor imensă. Pitit după un ghețar, tigrul cu dinți-sabie îi privește pofticios. E impunător, cântărește peste 400 de kilograme, însă mamuții nu sunt o pradă ușoară, au domnit peste regatul înghețat mai bine de 4 milioane de ani. Dar stai…o siluetă nouă apare în zare, aproape acoperind orizontul. Tigrul se încordează, e gata de atac. Însă noului-venit nici că-i pasă. E toxodonul, un ierbivor gigantic, de aproape 3 metri, și n-are teamă de nimic. Pielea groasă, asemănătoare rinocerului, și greutatea de peste 1,5 tone îl protejează de frig și de dinți-sabie.

 

Cum se va sfârși oare întâlnirea, cine va câștiga lupta pentru supraviețuire? Vino la Sun Plaza și vei afla răspunsul în cadrul unui eveniment în premieră în România: expoziția „Epoca de Gheață”. Exponate animatronice în mărime naturală, înfățișând zece mamifere aparținând megafaunei, dispărute în timpul glaciației, îți vor spune povestea lor impresionantă. Așezate în decoruri specifice perioadelor în care au trăit, vor readuce la viață o lume uitată, plină de extrordinar.

 

Expoziția cu intrare liberă, deschisă în perioada 1 noiembrie 2016 – 31 ianuarie 2017, se adresează atât adulților, cât și celor mici, care vor avea ocazia să încalece exponatele animatronice, pentru o experiență dătătoare de fiori…de gheață.

 

Expoziția a fost realizată în colaborare cu Prof. Adrian Giacchino, Directorul Fundației Felix de Azara, o organizație non-guvernamentală, non-profit, al cărei scop este de a contribui la conservarea naturii o și a patrimoniului cultural, la dezvoltarea științei și utilizarea durabilă a resuresulor naturale.

Te așteptăm cu drag!
Mai multe detalii pe http://www.sun-plaza.ro/event şi www.facebook.com/Sun.Plaza.Shopping.Center.

Despre Sun Plaza

Sun Plaza Shopping Center, aflat în sudul capitalei, este un proiect dezvoltat şi deţinut de S IMMO AG, listată la Bursa din Viena, fiind cea mai veche companie de investiţii imobiliare din Austria. În prezent proiectul este administrat de CBRE România. Deschis în februarie 2010, centrul comercial Sun Plaza oferă peste 140 de magazine internaţionale şi locale precum: Cora, Leroy Merlin, H&M, Zara, opţiuni de divertisment asigurate de complexul cinematografic Cinema City ce deţine 15 ecrane, o zonă dedicată pentru bowling, o terasă de vară aflată la înălţime şi numeroase restaurante cu bucătărie variată. Sun Plaza deţine o suprafaţă închiriabilă de 81.000 m² şi peste 210.000 de m² suprafaţă construită. Centrul are o capacitate de 2.000 de locuri de parcare gratuite şi dispune de o legătură excelentă la sistemul de transport public cu acces direct la reţeaua de metrouri, autobuze şi tramvaie. Legătura cu staţia de metrou Piaţa Sudului se face printr-un pasaj subteran cu o ofertă comercială diversificată.

 

 

Despre CBRE Group

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBG), companie listată la S&P 500, cu sediul central în Los Angeles, este cea mai mare firma de servicii comerciale imobiliare din lume (conform veniturilor din anul 2012). Compania are aproximativ 37.000 de angajaţi (excluzând afiliaţii) şi deserveşte proprietarii de active imobiliare, investitorii şi chiriaşii prin intermendiul celor peste 300 de birouri din întreaga lume (excluzand afiliaţii). CBRE oferă consultanţă strategică şi executorie pentru vânzarea sau inchirierea proprietăţilor, servicii corporatiste, managementul proiectelor, proprietăţilor şi altor facilităţi, consultanţă în materie de credite ipotecare, estimare şi evaluare, planuri de dezvoltare, managementul investiţiei, precum şi cercetare şi consultanţă. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.cbre.ro.