kv_academia-de-vrajitorieDe Halloween, Sun Plaza vă provoacă la trei zile de voie bună, activități creative și concursuri ,într-un decor în ton cu acest eveniment. Astfel, între 28 și 30 octombrie, copiii și părinții sunt invitați să petreacă împreună un sfârșit de săptămână ”înfricoșător” de amuzant!

Și pentru că Sun Plaza se transformă în aceste zile într-un tărâm al veseliei, ar fi bine să nu îi uitați acasă pe cei mici și bagheta magică. Îți poți transforma ziua de duminică, 30 octombrie, într-una de neuitat pentru că Sun Plaza îți oferă motivele:

12.00-12.30 – Flash mob trupa ”Magic Steps”

Dansăm alături de cele mai înfricoșătoare personaje de Halloween

12.00-12.30 – Laboratorul monștrilor

Intrăm în laborator și ne jucăm cu poțiunile magice

13.00-13.30 – Spectacol de teatru Peter Pan

13.30-15.00 – Turnirul vrăjitoarelor

90 de minute de distracție garantată, concursuri și jocuri ”monstruoase”

În plus, începând cu ora 12.00, copiii sunt așteptați la ”Spooky Faces”, un carnaval al picturilor înfricoșătoare pe față, să-și folosească imaginația și îndemânarea în cadrul atelierelor ”Scary Crafts”, dar și la cabina foto, pentru a se fotografia în costume de groază. Pe durata întregii zile, dragonul Sunny, care se va îmbrăca și el într-un costum teribil de Halloween,se va alătura copiilor în cele mai năstrușnice activități.

Voi aduceți veselia, iar Sun Plaza garantează distracția și recuzita inedită, demnă de sărbătoarea de Halloween!

Părinții și bunicii sunt așteptați de vineri până duminică la ”Târgul de grozăvii handmade” organizat în zona Sun Atrium (parter). Ești invitat să descoperi produse pregătite special pentru tine, de la bijuterii fermecate, haine cu stil, genți cu dichis, dar și să pătrunzi în lumea dantelată a picturii cu henna.

Hai la Sun Plaza să ne costumăm în vampiri și fantome, să ne distrăm și să ne bucurăm împreună de un weekend de ”groază”, în familie!

Mai multe detalii pe http://www.sun-plaza.ro/event/hai-la-distractie-magica-academia-de-vrajitorie/ şi www.facebook.com/Sun.Plaza.Shopping.Center.

***

Despre Sun Plaza

Sun Plaza Shopping Center, aflat în sudul capitalei, este un proiect dezvoltat şi deţinut de S IMMO AG, listată la Bursa din Viena, fiind cea mai veche companie de investiţii imobiliare din Austria. În prezent proiectul este administrat de CBRE România. Deschis în februarie 2010, centrul comercial Sun Plaza oferă peste 140 de magazine internaţionale şi locale precum: Cora, Leroy Merlin, H&M, Zara, opţiuni de divertisment asigurate de complexul cinematografic Cinema City ce deţine 15 ecrane, o zonă dedicată pentru bowling, o terasă de vară aflată la înălţime şi numeroase restaurante cu bucătărie variată. Sun Plaza deţine o suprafaţă închiriabilă de 81.000 m² şi peste 210.000 de m² suprafaţă construită. Centrul are o capacitate de 2.000 de locuri de parcare gratuite şi dispune de o legătură excelentă la sistemul de transport public cu acces direct la reţeaua de metrouri, autobuze şi tramvaie. Legătura cu staţia de metrou Piaţa Sudului se face printr-un pasaj subteran cu o ofertă comercială diversificată.

 

Despre CBRE Group

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBG), companie listată la S&P 500, cu sediul central în Los Angeles, este cea mai mare firma de servicii comerciale imobiliare din lume (conform veniturilor din anul 2012). Compania are aproximativ 37.000 de angajaţi (excluzând afiliaţii) şi deserveşte proprietarii de active imobiliare, investitorii şi chiriaşii prin intermendiul celor peste 300 de birouri din întreaga lume (excluzand afiliaţii). CBRE oferă consultanţă strategică şi executorie pentru vânzarea sau inchirierea proprietăţilor, servicii corporatiste, managementul proiectelor, proprietăţilor şi altor facilităţi, consultanţă în materie de credite ipotecare, estimare şi evaluare, planuri de dezvoltare, managementul investiţiei, precum şi cercetare şi consultanţă. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.cbre.ro.