lumea-lui-mos-craciun-la-sun-plaza_704x277pxÎn preajma sărbătorilor de iarnă, Sun Plaza îi întâmpină pe cei mici cu activități și ateliere, iar pe cei mari cu multe idei de cadouri! Finalul lunii noiembrie și luna decembrie, până de Ajun, sunt dedicate târgurilor și acțiunilor ce anunță venirea lui Moș Crăciun!

La o săptămână după aprinderea celei mai mari instalații indoor de lumini (peste 500.000 beculețe) de Crăciun, surprizele continuă să apară! Începând cu 25 noiembrie ești invitat să pășești în lumea lui Moș Crăciun prin deschiderea oficială a Târgului de cadouri dedicat sărbătorilor de iarnă, ce se va desfășura sub atenta supraveghere a mamutului și ursului din expoziția Ice Age (deschisă până pe 31 ianuarie)!

Între 8 și 24 decembrie, toți copiii care au fost cuminți anul acesta sunt invitați să îl întâlnească pe Moș Crăciun, în următorul program: câte 4 zile pe săptămână: Joi, Vineri între 17:00-19:00 și Sâmbătă și Duminică între 13:00-19:00, în zona restaurantelor de la etajul 1.

Luna decembrie este dedicată jocului, bunei dispoziții și zâmbetelor, iar cei mici se vor putea bucura de toate acestea în weekend-urile 9-11 decembrie și 16-18 decembrie! Moșul și spiridușii săi au pregătit diverse activități interactive pentru cei mici.

 

In plus, ajutoarele Moșului promit să îi învețe pe toti cei care trec pragul Sun Plaza cum să împacheteze cele mai frumoase cadouri pentru familie și prieteni. Colțul de împachetat cadouri și zâmbete pentru cei dragi va fi deschis la parter, în intervalul 12:00-21:00, începand cu data de 8 decembrie.

 

Vizitează lumea lui Moș Crăciun din Sun Plaza, unde anotimpul cadourilor vine cu multe surprize și bucurii pentru cei mici și cei mari! Mai multe detalii pe https://www.sun-plaza.ro/event/lumea-lui-mos-craciun-se-muta-la-sun-plaza/  şi www.facebook.com/Sun.Plaza.Shopping.Center.

 

Despre Sun Plaza

Sun Plaza Shopping Center, aflat în sudul capitalei, este un proiect dezvoltat şi deţinut de S IMMO AG, listată la Bursa din Viena, fiind cea mai veche companie de investiţii imobiliare din Austria. În prezent proiectul este administrat de CBRE România. Deschis în februarie 2010, centrul comercial Sun Plaza oferă peste 140 de magazine internaţionale şi locale precum: Cora, Leroy Merlin, H&M, Zara, opţiuni de divertisment asigurate de complexul cinematografic Cinema City ce deţine 15 ecrane, o zonă dedicată pentru bowling, o terasă de vară aflată la înălţime şi numeroase restaurante cu bucătărie variată. Sun Plaza deţine o suprafaţă închiriabilă de 81.000 m² şi peste 210.000 de m² suprafaţă construită. Centrul are o capacitate de 2.000 de locuri de parcare gratuite şi dispune de o legătură excelentă la sistemul de transport public cu acces direct la reţeaua de metrouri, autobuze şi tramvaie. Legătura cu staţia de metrou Piaţa Sudului se face printr-un pasaj subteran cu o ofertă comercială diversificată.

 

 

Despre CBRE Group

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBG), companie listată la S&P 500, cu sediul central în Los Angeles, este cea mai mare firma de servicii comerciale imobiliare din lume (conform veniturilor din anul 2012). Compania are aproximativ 37.000 de angajaţi (excluzând afiliaţii) şi deserveşte proprietarii de active imobiliare, investitorii şi chiriaşii prin intermendiul celor peste 300 de birouri din întreaga lume (excluzand afiliaţii). CBRE oferă consultanţă strategică şi executorie pentru vânzarea sau inchirierea proprietăţilor, servicii corporatiste, managementul proiectelor, proprietăţilor şi altor facilităţi, consultanţă în materie de credite ipotecare, estimare şi evaluare, planuri de dezvoltare, managementul investiţiei, precum şi cercetare şi consultanţă. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.cbre.ro.