Cum să-ți alegi hainele care ți se potrivesc și care sunt principalele tehnici de automachiaj pe care le poți stăpâni – sunt cele două teme ale seminariilor susținute de Lena Criveanu, designer vestimentar, și Suzana Vișan, make-up artist, în luna martie, la Sun Plaza.

  • „Cum să-ți alegi piesele vestimentare care îți pot pune în valoare calitățile” vei afla de la designerul Lena Criveanu în cadrul seminarului care are loc sâmbătă, 11 martie, la ora 12.00, în Sun Plaza.

Mai presus de tendințele sezonului, este important modul în care te simți tu în hainele pe care le porți, iar asta poate fi influențat de felul în care arăți în ele. De aceea, Lena Criveanu îți va vorbi despre mesajele pe care vestimentația le transmite despre propria persoană și, deci, despre cât de important este să acorzi atenție modurilor prin care îți dezvolți propria imagine și stilul personal.

Care este legătura dintre limbajul trupului, stilul vestimentar și mesajele pe care le transmit acestea, ce piese vestimentare sunt potrivite pentru o anumită constituție și nu pentru altele, care sunt proprietățile culorilor și de ce unele sunt mai potrivite pentru persoanele cu tenul deschis la culoare și altele nu, sunt doar o parte dintre subiectele pe care Lena Criveanu le va discuta la seminar cu participantele ei.

Vino la seminar sâmbătă, 11 martie, de la ora 12.00, și află de la unul dintre cele mai cunoscuți designeri români cum să ieși din anonimat perfecționându-ți stilul personal.

Înscrierile se fac online, completând formularul de aici, pentru fiecare seminar în parte: http://www.sun-plaza.ro/sun-talks.  

  • „Cum să te machezi rapid și să ai rezultatele pe care ți le dorești în fiecare zi” te ajută să afli Suzana Vișan, make-up artist, la seminarul care are loc sâmbătă, 18 martie, la ora 12.00, în Sun Plaza.

Ce trebuie să conțină o trusă de machiaj? Care sunt produsele care nu trebuie să-ți lipsească din trusă și cum să le alegi astfel încât să-ți poată pune în evidență trăsăturile? Cum să te machiezi în funcție de forma ochilor? Cum îți poți transforma rapid machiajul de zi într-unul de seară? Acestea sunt doar câteva dintre întrebările la care make-up artistul Suzana Vișan îți va răspunde la seminarul de automachiaj. În plus, pentru că nu există o singură tehnică de machiaj care să i se potrivescă fiecărei femei, Suzana Vișan îți va prezenta nu doar teoretic, ci și practic, care sunt lucrurile la care trebuie să fii atentă atunci când îți realizezi machiajul. Astfel, vei învăța cum să te machiezi așa cum îți stă bine și nu așa cum îți impun tendințele sezonului.

Seminarul de automachiaj are loc sâmbătă, 18 martie, de la ora 12.00, la Sun Plaza.

Înscrierile se fac online, completând formularul de aici, pentru fiecare seminar în parte: http://www.sun-plaza.ro/sun-talks/.

 

Intrarea este gratuită. De asemenea, cele două seminarii vor fi transmise live

pe websiteFacebook și  Youtube.

 

Mai multe detalii pe www.facebook.com/Sun.Plaza.Shopping.Center și pe http://www.sun-plaza.ro/event.

 

***

Despre Sun Plaza

Sun Plaza Shopping Center, aflat în sudul capitalei, este un proiect dezvoltat şi deţinut de S IMMO AG, listată la Bursa din Viena, fiind cea mai veche companie de investiţii imobiliare din Austria. În prezent proiectul este administrat de CBRE România. Deschis în februarie 2010, centrul comercial Sun Plaza oferă peste 140 de magazine internaţionale şi locale precum: Cora, Leroy Merlin, H&M, Zara, opţiuni de divertisment asigurate de complexul cinematografic Cinema City ce deţine 15 ecrane, o zonă dedicată pentru bowling, o terasă de vară aflată la înălţime şi numeroase restaurante cu bucătărie variată. Sun Plaza deţine o suprafaţă închiriabilă de 81.000 m² şi peste 210.000 de m² suprafaţă construită. Centrul are o capacitate de 2.000 de locuri de parcare gratuite şi dispune de o legătură excelentă la sistemul de transport public cu acces direct la reţeaua de metrouri, autobuze şi tramvaie. Legătura cu staţia de metrou Piaţa Sudului se face printr-un pasaj subteran cu o ofertă comercială diversificată.

 

 

Despre CBRE Group

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBG), companie listată la S&P 500, cu sediul central în Los Angeles, este cea mai mare firma de servicii comerciale imobiliare din lume (conform veniturilor din anul 2012). Compania are aproximativ 37.000 de angajaţi (excluzând afiliaţii) şi deserveşte proprietarii de active imobiliare, investitorii şi chiriaşii prin intermendiul celor peste 300 de birouri din întreaga lume (excluzand afiliaţii). CBRE oferă consultanţă strategică şi executorie pentru vânzarea sau inchirierea proprietăţilor, servicii corporatiste, managementul proiectelor, proprietăţilor şi altor facilităţi, consultanţă în materie de credite ipotecare, estimare şi evaluare, planuri de dezvoltare, managementul investiţiei, precum şi cercetare şi consultanţă. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.cbre.ro.