Noi nu sărbătorim Ziua Copilului pe 1 iunie, ci le oferim celor mici nu mai puțin de 8 zile de distracție cum nu s-a mai văzut. Da, da, exact așa!
În perioada 28 mai – 4 iunie, Sun Plaza devine cel mai atractiv loc din întreg orașul, transformându-se într-un adevărat tărâm de divertisment și voie bună. Startul se dă pe 28 mai cu Parada baloanelor de săpun – Bubble Parade – eveniment care are loc, în același timp, în 100 de orașe din 50 de țări. (http://bubbleparade.org)

Într-un cadru de poveste, imaginația copiilor va prinde contur atunci când își vor face apariția două personaje pe picioroange care vor face baloane uriașe de săpun. Cei mici vor primi sticluțe și baghete cu soluție ”magică” pentru a le ține isonul maeștrilor de ceremonie. Astfel, milioane de baloane de săpun, care mai de care mai colorate, se vor ridica spre cer în intervalul 11.00-12.30, la intrarea principală din Sun Plaza, pe Esplanada Sud.

Însă acesta este doar începutul distracției. Între 1 și 4 iunie, de la 12.00 la 20.00, în Sun Plaza are loc o expoziție inedită de fluturi vii. Lăsați liberi într-un cort special amenajat, zeci de fluturi colorați vor putea fi observați cum zboară și cum mănâncă, vor putea fi luați în mână, așezați pe haine sau chiar pe năsucuri drăguțe de copii. Curioșii care vor intra în cortul cu pricina, vor primi o mulțime de informații interesante despre viața fluturilor.

Iar asta nu e tot! Pe 3 și 4 iunie, între orele 14 și 18, în cadrul unor ateliere tematice, cei mici vor afla cum să recicleze și să refolosească hârtia, cartonul, sticlele etc., învățând să creeze din acestea jucării sau obiecte decorative folositoare. ”Taxa” de intrare constă în aducerea unui kg de hârtie sau 5 sticle de plastic pe care prichindeii le vor lăsa în două urne mari amplasate la intrarea în zona atelierelor.

Hai la joacă pe săturate! Avem ghidușii pentru copii!

Mai multe detalii pe: https://www.sun-plaza.ro/event/hai-la-joaca-pe-saturate-incepe-saptamana-distractiilor-pentru-copii/ și pe https://www.facebook.com/events/448269312179226/.

 

***

Despre Sun Plaza

Sun Plaza Shopping Center, aflat în sudul capitalei, este un proiect dezvoltat şi deţinut de S IMMO AG, listată la Bursa din Viena, fiind cea mai veche companie de investiţii imobiliare din Austria. În prezent proiectul este administrat de CBRE România. Deschis în februarie 2010, centrul comercial Sun Plaza oferă peste 140 de magazine internaţionale şi locale precum: Cora, Leroy Merlin, H&M, Zara, opţiuni de divertisment asigurate de complexul cinematografic Cinema City ce deţine 15 ecrane, o zonă dedicată pentru bowling, o terasă de vară aflată la înălţime şi numeroase restaurante cu bucătărie variată. Sun Plaza deţine o suprafaţă închiriabilă de 81.000 m² şi peste 210.000 de m² suprafaţă construită. Centrul are o capacitate de 2.000 de locuri de parcare gratuite şi dispune de o legătură excelentă la sistemul de transport public cu acces direct la reţeaua de metrouri, autobuze şi tramvaie. Legătura cu staţia de metrou Piaţa Sudului se face printr-un pasaj subteran cu o ofertă comercială diversificată.

Despre CBRE Group

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBG), companie listată la S&P 500, cu sediul central în Los Angeles, este cea mai mare firma de servicii comerciale imobiliare din lume (conform veniturilor din anul 2012). Compania are aproximativ 37.000 de angajaţi (excluzând afiliaţii) şi deserveşte proprietarii de active imobiliare, investitorii şi chiriaşii prin intermendiul celor peste 300 de birouri din întreaga lume (excluzand afiliaţii). CBRE oferă consultanţă strategică şi executorie pentru vânzarea sau inchirierea proprietăţilor, servicii corporatiste, managementul proiectelor, proprietăţilor şi altor facilităţi, consultanţă în materie de credite ipotecare, estimare şi evaluare, planuri de dezvoltare, managementul investiţiei, precum şi cercetare şi consultanţă. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.cbre.ro.