Niciodată nu a fost mai distractiv de-atât să înveți! Experimentele arată altfel: sunt un pic mai jucăușe. După ce, anul trecut, Orășelul lui Sunny a găzduit ateliere despre meserii, anul acesta în prim-plan este educația STEM (Science, Technology, Engineering and Mathematics).

Primul eveniment din cadrul noului concept este Laboratorul de Slime și are loc pe 22-23 februarie, în 12 serii a câte 14 copii, în intervalul orar 16.00-20.00. Fiecare serie durează 30 de minute, timp suficient pentru copii să învețe să își facă propriul slime într-un spațiu asemănător unui laborator de știință. Dragonul Sunny are în recuzită tot ce trebuie pentru crearea slime-ului perfect, de la pipete până la halate, mănuși de unică folosință și substanțe colorate.  Instrucțiunile vor fi prezentate pe un ecran și, cu ajutorul Profesorului Trăznit, copiii își vor pregăti propriul slime din ingrediente de uz casnic, precum ulei, detergent de vase și amidon. Set-up-ul va fi unul absolut sigur, creând un mediu perfect de învățare pentru cei mici.

Educația STEM combină distracția cu educația și ajută copiii să înțeleagă diverse arii (știință, tehnologie, educație, matematică etc.) prin experiențe interactive și inedite. În plus, cei mici dobândesc abilități pentru rezolvarea problemelor, pentru lucrul în echipă, cooperare și comunicare, dar și pentru descoperirea de noi pasiuni.

Așadar, Sunny îi așteaptă pe copiii cu vârste cuprinse între 5 și 12 ani la etajul 1 din Sun Plaza să se transforme în mici oameni de știință. La finalul activității, fiecare participant va pleca acasă cu opera sa, împachetată și gata de joacă.

În următoarea activitate din „Orășelul lui Sunny”, copiii vor învăța tainele tehnologiei prin joacă și experimente.

Mai multe informații despre eveniment găsiți pe Facebook și website.

Vă așteptăm cu bucurie! Distracția și învățătura sunt garantate!

***

Despre Sun Plaza

Inaugurat în luna februarie a anului 2010, Sun Plaza este centrul comercial dominant din zona de sud a Bucureștiului, având o suprafață construită de 208.000 mp. Centrul comercial este deținut de către S IMMO AG și administrat de către CBRE România.

Având patru etaje, două destinate exclusiv cumpărăturilor și cu o parcare subterană cu 2.000 de locuri care se întinde pe două niveluri, Sun Plaza este centrul comercial al tuturor, o oază a cumpărăturilor și relaxării.

Centrul comercial a incheiat in 2018  cel mai amplu proces de reconfigurare desfășurat pe piața de retail din București. Peste 20.000 de metri pătrați de spații comerciale au făcut obiectul reconfigurărilor, dintre care 11.000 într-o aripă nou construită în care au fost inaugurate peste 40 de noi magazine.

În plus, centrul comercial a trecut și printr-o acțiune de reîmprospătare a designului, fiind realizate două noi piațete, reconfigurate alte două, în timp ce pasajul de acces către stația de metrou Piața Sudului și alte spații din cadrul mall-ului au fost decorate cu creații grafice realizate de către Peter Kogler, artist austriac cu recunoaștere internațională și unul dintre pionierii artei generate pe computer. www.sun-plaza.ro