• După 11 ani de colaborare de succes între Geistlich Pharma AG și Artis Bio Tech, Straumann Dental România a achiziționat în octombrie 2020 Artis Bio Tech. Ca urmare a acestui fapt, începând cu ianuarie 2021, Straumann Dental România devine distribuitor local exclusiv al biomaterialelor Geistlich Pharma AG cu scopul de a răspunde eficient nevoilor clienților.
  • Straumann Dental, filiala din România a Straumann Group, devine distribuitorul local exclusiv al biomaterialelor de la Geistlich Pharma și va comercializa doar biomateriale de la Geistlich Pharma.
  • Acest parteneriat este o confirmare a unei cooperări de încredere ce s-a dezvoltat cu Artis Bio Tech începând din anul 2009. Geistlich Pharma AG, companie elvețiană, este liderul global în soluții regenerative.

Straumann Dental anunță că devine noul distribuitor exclusiv al biomaterialelor produse de liderul mondial Geistlich Pharma în România și Republica Moldova.

Geistlich Pharma AG, fondată în 1851, este o companie elvețiană pionieră în dezvoltarea materialelor de regenerare a țesuturilor dure și moi. Astăzi, Geistlich Pharma AG stabilește standardul pentru stomatologia regenerativă, zona în care este lider mondial de zeci de ani. Expertiza acesteia se extinde continuu, cercetările și dezvoltarea, precum și producția, având loc la sediul central din Wolhusen, Elveția.

Compania este o afacere de familie de succes, cu peste 700 de angajați în întreaga lume, 12 filiale și 60 de parteneri de distribuție, iar produsele Geistlich ajung în aproximativ 90 de piețe din întreaga lume.

„Avem încredere că Straumann Dental, noul nostru partener de distribuție din România, va continua povestea de succes a biomaterialelor Geistlich, promovând inovația și redefinind limitele a ceea ce este posibil, atât pentru profesioniști, cât și pentru pacienți.” spune Dr. Roger Fricker, International Sales Manager, Geistlich Pharma AG.„Călătoria continuă împreună! Parteneriatul cu Geistlich Pharma, care a început în ianuarie 2021, vine firesc în continuarea strategiei începute anul trecut, când am deschis filiala din România și ne-am consolidat echipa prin achiziția Artis Bio Tech. Suntem hotărâți să oferim profesioniștilor din domeniul stomatologic soluții unice și servicii inovatoare, susținute de o echipă competentă și dedicată.” spune George Dumitrescu, Country Manager Straumann Dental.

Despre Straumann Dental

Straumann Dental, deschisă în aprilie anul trecut, este filiala din România a liderului mondial în implantologie, Straumann Group. În octombrie 2020, Straumann Group a achiziționat Artis Bio Tech, distribuitorul local a biomaterialelor produse de Geistlich Pharma. Straumann Dental oferă un portofoliu larg de produse inovatoare și servicii excepționale pentru clienți, inclusiv soluții unice de training și educație.