Sun Plaza organizează, în perioada 25-27 martie, cea de-a doua ediție a Târgului Educational pentru copii. Ultimul weekend din martie este despre “Învățare cu ËXTRA îndrumare, fără necunoscute.”

Timp de 3 zile, 13 instituții, reprezentând grădinițe, școli și cluburi de activități, vor fi pregătite să îndrume și să ofere informații despre ofertele educaționale potrivite tuturor copiilor. Târgul Educațional va fi amenajat în două zone, prima fiind dedicată partenerilor educaționali care vor organiza și demonstrații la standuri, iar cea de a doua zonă va fi special amenajată pentru activități mai ample.

Micii vizitatori sunt invitați și așteptați să participe la atelierele gratuite de creativitate, activități în limba engleză, pictură pe ipsos, dans, story telling, jocuri psihologice și muzicale organizate de participanții la târg.

De asemenea, cei prezenți vor putea asista la programe artistice și demonstrații de dans și gimnastică (cu participarea triplei campioane mondiale și europene la gimnastică aerobică, Maestru Emerit al Sportului, Bianca Becze), de aikido, dar și la recitaluri muzicale.

Programul activităților va fi disponibil pe site-ul Sun Plaza, dar și în centrul comercial pe tot parcursul celor 3 zile ale târgului.

Instituțiile participante vor fi pregătite să vină în ajutorul părinților cu copii de toate vârstele, dornici să învețe și să descopere lucruri noi, în cadrul târgului fiind prezente grădinițe, scoli primare, gimanziale și cluburi cu activități extrașcolare

Vor fi prezente cu oferte educaționale „Iepurașul Bocănilă”, „Iilo”, „Căsuța Dacilor”, „Just4Kids”, „Prietenii mei”, „Prichindel”, „King George” (Școala Brâncoveanu), Școala Primară „Kids Palace”, Școala gimnazială „International Premium School of Bucharest”, școlile „Metropolitan ARC” și „Spectrum”, Clubul „Logischool” și Palatul Național al Copiilor (cu două standuri).

Evenimentul va fi organizat la parterul centrului comercial și va fi deschis publicului în intervalul orar 10:00 – 20:00

Inaugurat în 2010, Sun Plaza este centrul comercial dominant din zona de sud a Bucureștiului, având o suprafață construită de 208.000 mp. Centrul comercial cuprinde patru etaje, două destinate exclusiv cumpărăturilor, un spațiu de relaxare și o parcare subterană cu 2.000 de locuri. În anul 2018, Sun Plaza a finalizat cel mai amplu proces de reconfigurare și extindere din piața de retail din România, fiind adăugată o aripă nouă, dar și multe modificări la nivel de design. În 2019 a fost modernizat food court-ul și reamenajată o parte din terasa exterioară.

Centrul comercial este deținut de către S IMMO AG și administrat de către CBRE România.