Vestea care îi va bucura pe toți cei care își doresc alinierea rapidă a dinţilor şi corectarea malocluziilor (alinierea incorectă a dinților în momentul mușcăturii) este că, începând cu luna mai 2022, Straumann introduce pe piaţa dispozitivelor medicale ortodontice din România, sistemul de gutiere transparente ClearCorrect. Pentru că atunci când vine vorba despre zâmbetul tău, nu ar trebui să faci niciun compromis, acum poţi obţine un zâmbet de invidiat fără ca cineva să observe prezența unui aparat dentar.

Gutierele ClearCorrect sunt confortabile, detașabile, aproape invizibile și, cel mai important, funcționează fără a afecta viața de zi cu zi a pacienţilor pentru că nu impun restricții alimentare, nu creează dificultăți la periaj sau la folosirea aței dentare și permit mișcarea controlată dinţilor.

Proiectate pentru precizie, confort și estetică, gutierele ClearCorrect reprezintă o combinație unică între materialul și caracteristicile tehnice prin care sunt realizate. Materialul se numește ClearQuartz™ și este format din două straturi de material dur cu porozitate scăzută la exterior şi un strat de material elastomeric la interior care oferă transparență, durabilitate și o rezistență ridicată la pete. În plus, materialul îşi păstrează de zece ori mai mult din forța sa inițială, păstrându-și forma pe toată durata de uzură a gutierei. Un alt aspect important îl reprezintă trimline-ul înalt, poziționat la 2 mm deasupra zenitului gingival, care contribuie la atingerea obiectivelor ortodontice stabilite mult mai rapid. Straturile exterioare permit o mai bună retenţie a gutierei pe dinţi, în timp ce stratul interior permite gutierei să aplice o distribuţie a forţelor constantă și continuă.

 

Tratament digitalizat 3D

ClearCorrect este un partener de încredere în ortodonţie, atât pentru medicii aflaţi la început de drum, cât şi pentru medicii specialiști cu experienţă, oferind sprijinul de care au nevoie şi contribuind la îmbunătăţirea vieţii pacienţilor.

Pentru a avea un flux de lucru mai simplu și precis, dar şi pentru a câştiga încrederea pacientului, ClearCorrect pune la dispoziţia medicilor platforma digitală ClearPilot™, un instrument de planificare 3D a tratamentului care face ca gestionarea cazurilor să devină mai ușoară şi oferă control și flexibilitate de la încărcarea cazurilor şi până la finalizarea acestora. De asemenea, ClearCorrect încurajează amprentarea digitală, fiind deschis tuturor scanerelor intraorale, acest lucru oferind posibilitatea de a începe cazurile mai rapid, în timp ce pacienții se pot bucura de o experiența digitala, non invazivă, eliminând disconfortul creat de amprentele clasice.

Cazurile pacienţilor pot fi încărcate gratuit în platformă, se poate vedea exact câți pași sunt planificați în configurația de tratament 3D, dupa care se poate alege opțiunea de tratament potrivită: Flex, Mini, One, Two și Unlimited. În plus, având permanent suportul specialiștilor Straumann Group pentru eventualele probleme întâmpinate, fie că sunt clinice sau tehnice, echipa dedicată pentru suport va avea grijă să găsească întotdeauna cele mai bune soluţii astfel încât termenul de livrare al gutierelor să fie de numai zece zile de la aprobarea cazului.

 

Dinții aliniaţi corect nu doar că arată mai bine, ci şi funcţionează mai bine. Cu gutierele ClearCorrect un zâmbet poate fi transformat în cea mai bună versiune posibilă!

 

 

Despre Straumann Group

Straumann Dental, înfiinţată în aprilie 2020, este filiala din România a liderului mondial în implantologie, Straumann Group. Straumann Dental oferă un portofoliu larg de produse inovatoare și servicii excepționale pentru medici, inclusiv soluții unice de training și educație.

 

Având în vedere importanţa tot mai mare acordată esteticii dentare şi implicit tratamentelor ortodontice, Straumann Group a decis în 2017 să achiziţioneze compania ClearCorrect. ClearCorrect este o marcă globală de soluții ortodontice, susținută de moștenirea puternică în inovație, cercetare și excelență clinică pentru care este cunoscut Straumann Group.

Fondat în anul 2006 în SUA, ClearCorrect lucrează în prezent cu peste 20.000 de medici, fiind unul dintre cei mai importanți producători de produse ortodontice cu gutiere transparente, utilizate pentru corectarea malocluziei la adulți și adolescenți. Sistemul ClearCorrect poziționează dinții prin aplicarea unei forţe uşoare, controlate, în mod constant.