Proiecte cu care ne mândrim

Despre noi

Probabil lucrul la care ne pricepem cel mai bine este să adaptăm mesaje diverse pentru diverse tipuri de public, dar mai ales pentru jurnaliști. Credem în “newsworthiness” şi de aceea ne place să scoatem subiect de ştire şi din piatră seacă. Suntem foarte atenți la detalii, motiv pentru care evenimentele pe care le organizăm se termină cu zâmbete de bucurie pe fețele clienților noștri. Suntem entuziaști, pasionați, eficienți, implicați, prietenoşi, calzi, flexibili, inventivi și corecți.

Altfel, avem cel mai mare canal de sănătate din România, Pacientul 2.0 – 312.000 subscribers pe YouTube.

Servicii

null

Relații cu presa

Redactăm comunicate de presă, organizăm conferințe, intermediem apariții în presa scrisă, online, radio, TV, locală sau națională. Căutăm o abordare jurnalistică în tot ce avem de transmis.
null

Evenimente

Conferințe, workshop-uri, petreceri de Crăciun, activări pentru angajați. Am organizat evenimente pentru 6, 100 sau 1000 de persoane, pentru board-ul companiilor sau pentru publicul larg.
null

Campanii integrate

Ne place să lucrăm în echipă cu clientul. Putem să ne ocupăm de un proiect de la concept, la strategie și apoi implementare, în cele mai mici detalii.
null

Conținut

Suntem foști jurnaliști, am făcut marketing & comunicare și suntem pasionați de tehnologie. Redactăm cu bucurie texte, creăm fericiți conținut audio & video.
null

Transmisii LIVE

Avem propriile resurse pentru a transmite live evenimente pe Facebook / YouTube. Am transmis conferințe de presă, mese rotunde, seminarii, chiar și curse de alergare.
null

Social Media

Creăm conținut pentru rețelele sociale, postăm și promovăm online articole, materiale video, evenimente, prezentări pe conturi de Facebook.

Portofoliu

Producătorii de mușcate din România își pot crește afacerea cu materiale gratuite de marketing

Producătorii români de mușcate sunt sprijiniți de UE și de producătorii din Vestul Europei printr-o campanie de marketing numită Mușcate pentru Europa. Campania are ca scop să promoveze mușcatele, să încurajeze vânzările și să furnizeze gratuit instrumente de marketing crescătorilor și vânzătorilor de mușcate. Acestea includ: materiale publicitare precum afișe, postere și bannere, fotografii profesionale, […]

Bayer România redirecționează 26.000 de euro către Dăruiește Viață, pentru construcția campusului medical Marie Curie

București, 16 mai – Bayer România s-a alăturat Asociației Dăruiește Viață pentru continuarea inițiativei #NoiFacemUnSpital, prin redirecționarea a 26.000 de euro din vânzările produsului Bepanthen® Unguent.   Suma redirecționată sprijină construcția celei de-a doua clădiri și transformarea Spitalului Marie Curie într-un campus medical la standarde europene, pentru ca toți copiii îngrijiți acolo să beneficieze de […]

Bucură-te de sărbătorile de Paște cu o serie de decorațiuni fermecătoare realizate cu mușcate

Mușcatele colorate sunt ideale pentru a aduce o notă de prospețime și culoare pe mesele festive de Paște. În eprubete de plastic pentru flori sau în vase mici din ceramică, acestea pot fi integrate în aranjamentele de Paște alături de ouăle colorate, adăugând un plus de farmec sărbătorii. Sărbătorirea Paștelui înseamnă adesea o masă îmbelșugată […]

Testimoniale

 • Andra Geantă
  Prima dată când i-am cunoscut pe Laura și Lucian, nu am înțeles de ce și-au ales acest nume pentru companie. După, am început să lucrez cu ei și mi-am dat seama ca nu puteau alege mai potrivit. Experiența vastă, proiecte nenumărate, oameni dedicați, acel fler față de direcția pieței, adaptabilitate, deschidere către nou, multa hotărâre și pasiune care le curge prin vene sunt doar câteva din atributele pe care le-am descoperit la ei. Pentru că oamenii aștia faini parcă au fost aduși împreună tocmai ca să demonstreze că <>. Le urez succes în continuare și le mulțumesc pentru tot sprijinul!
  Andra GeantăManager proiect Farmaciile Alphega
 • Radu Restivan
  Deși sunt o agenție, Laura, Lucian & co. sunt în primul rând oameni creativi axați pe a găsi soluții. Este o plăcere să colaborăm cu ei pe platforme meaningful de health & sports, iar fiecare proiect lucrat împreună ne demonstrează că „DeciSePoate" nu e doar un nume, ci o realitate prin care brief-urile prind viață într-un mod fantastic: de la idee până la implementare.
  Radu RestivanFondator 321sport și The Sports Architects
 • Cezar Irimia
  Dacă ar fi să descriu DeciSePoate în câteva cuvinte, aș spune: competență, seriozitate, profesionalism!
  Cezar IrimiaPreședintele Federației Asociațiilor Bolnavilor de Cancer
 • Irina Studineanu
  Echipa DeciSePoate a înțeles cerințele și nevoile brandului Sun Plaza și ne-a oferit unele dintre cele mai bune soluții de-a lungul anilor. În plus, comunicarea a fost mereu una facilă. La toate acestea se adaugă experiența și eficiența lor (Laura & Lucian).
  Irina StudineanuDeputy Center Manager Sun Plaza
 • Brândușa Popa
  Deci se poate? Da, se poate! Și nu oricum 😉 Colaborăm de 10 ani pe diverse proiecte, de la conferințe de presă până la evenimente sportive și pot spune că absolut toate proiectele derulate împreună au fost UNICE, MEMORABILE, CREATIVE și de SUCCES. Este agenția mea de suflet, prietenii pe care mă bazez de fiecare dată când am nevoie de idei originale și frumoase!
  Brândușa PopaMarketing Manager, iCredit

Clienți pentru care am lucrat în 2023

Companii medicale

AstraZeneca, Bayer, Boehringer, Bristol-Myers Squibb, Colgate, Dexcom, Dux MD Pharma, Farmaciile Alphega, Good Days Therapy, Janssen, Medison, Medist Imaging, Merck, MSD, Pfizer, Roche, Sanofi, Synevo, Takeda, Vifor Pharma, Worwag

Asociații de pacienți / Societăți medicale

Alianța Națională pentru Boli Rare România, ARC Rare, Asociația Imunis, Asociația Melanom România, Asociația Pacienților cu Afecțiuni Autoimune, Asociația Pacienților cu Boli Cronice, Asociația Parent Project, Asociația Prader Willi, Asociația Producătorilor de Medicamente Generice din România, Asociația Sprijin pentru Diabet, Blondie, Coaliția Organizațiilor Pacienților cu Afecțiuni Cronice din România, European Cancer Organisation, Federația Asociațiilor Bolnavilor de Cancer, Societatea de Boli Infecțioase HIV SIDA, Societatea Română de Pneumologie, Uniunea Naţională a Organizaţiilor Persoanelor Afectate de HIV/SIDA

FMCG / Servicii

Centrul Medical Unirea, Freshful, iCredit, Marta, MBP Solutions, Sun Plaza, Tupperware, Weizmann

Echipa