Sanateca – Sănătatea concepută pentru tine!

Beres Pharmaceuticals LTD a lansat pe 4 aprilie pe piaţa românească brand-ul Sanateca. Lansarea a avut loc în prezenţa celor mai importanţi reprezentanţi ai distribuitorilor români de medicamente, într-o atmosferă elegantă la Hotel Marriott, pe fundalul unei muzici de tango.
Alexandru Strahilevici, Product Manager Sanateca, a vorbit invitaţilor despre valorile şi conceptul care au determinat apariţia noului brand. De asemenea, întrucât Sanateca este un brand-umbrelă, Ori Tamas – Directorul de Marketing Internaţional al BERES Pharmaceuticals a prezentat şi produsele speciale care  se regăsesc în familia Sanateca.

În Sanateca se regăseşte o nouă şi complexă gamă de suplimente nutritive, special concepute pentru a sprijini păstrarea sănătăţii. Brand-ul Sanateca oferă fiecărui consumator produse speciale, care se adaptează nevoilor personale. Aceste produse ajută la găsirea modului cel mai potrivit de păstrare a sănătăţii în funcţie de vârstă, trăsături particulare şi mod de viaţă.

În noua familie de produse Sanateca, se regăsesc produsele OsiVital pentru menţinerea sistemului osos, Fittform pentru păstrarea siluetei şi menţinerea unui stil de viaţă sănătos, Antiox Vital pentru evitarea efectelor oxidative dăunătoare cauzate de stresul cotidian şi Optivis Vital pentru menţinerea sănătăţii ochilor. Alte produse ideale pentru a menţine organismul în formă maximă sunt Antifront Vital care combate simptomele cauzate de trecerea frontului atmosferic, Beauty Vital care ajută la menţinerea sănătăţii părului, a unghiilor şi a pielii, Omega 3 Vital care contribuie la păstrarea nivelului de colesterol şi Fem24 Vital ideal pentru păstrarea confortului general al femeilor cu vârsta de peste 50 de ani.  

Compania Beres Pharmaceutical LTD este una dintre cele mai mari companii producătoare şi distribuitoare de medicamente OTC din Ungaria, fiind lider pe piaţa produselor destinate menţinerii sănătăţii. Descoperirea, în jurul căreia s-a dezvoltat atât compania, cât şi gama bogată de produse, este aşa numita „Picătura Beres”- Beres Drops Plus, care a fost concepută în 1972 de către Dr. Beres Jozsef. Beres Drops Plus este un produs destinat completării aportului de oligoelemente, care ajută la menţinerea imunităţii organismului, fiind totodată recomandat ca tratament complementar pentru ameliorarea stării generale a bolnavilor diagnosticaţi cu maladii grave.

 

4 aprilie 2007