TIDE şi Step by Step continuă Clubul micului ilustrator la Teatrul Ion Creangă

„Clubul micului ilustrator” continuă la Teatrul Ion Creangă şi în lunile iunie si iulie.
Copiii au astfel ocazia în fiecare weekend când se duc la teatru să şi deseneze. „Clubul micului ilustrator” este un spaţiu special amenajat unde copiii desenează sub îndrumarea unui specialist al Centrului Step by Step – înainte de începerea spectacolului, în pauză sau după piesa de teatru. Cele mai frumoase desene sunt expuse în incinta teatrului şi vor fi incluse în “Calendarul TIDE pentru Super-mame”.

Toţi copiii care au venit pe 2 iunie la Teatrul Ion Creangă din Bucureşti au primit câte un ursuleţ de la Tide şi au putut desena ce au dorit – de la imaginea mamei până la personajele favorite din desenele animate.

În fiecare weekend din iunie şi iulie la Teatrul Ion Creangă copiii vor fi aşteptaţi cu surprize, cadouri, foi de desen, culori şi spectacole frumoase.

<<„Clubul micului ilustrator” se desfăşoară încă din luna martie şi ne bucurăm să constatăm că sunt copii care vin special la Teatrul Ion Creangă pentru a desena; suntem încântaţi că acţiunile noastre îi apropie cu bucurie pe copii de teatru.>>, ne-a declarat Maria Camelia SUR – Manager Relaţii Externe, Procter&Gamble.

# # #

De trei miliarde de ori pe zi, produsele Procter&Gamble îmbunătăţesc viaţa consumatorilor din lumea întreagă. Compania P&G deţine unul dintre cele mai puternice portofolii de produse de calitate superioară în care oamenii au cu adevărat încredere. Printre acestea se numără Always®, Ariel®, Braun, Duracell®, Gillette®, Head & Shoulders®, Lenor®, Oral-B®, Pampers®, Pantene®, Pringles®, Tide® şi Wella. P&G are peste 135.000 de angajaţi care lucreazã în peste 80 de ţări ale lumii. Pentru mai multe informaţii despre P&G şi portofoliul său vă invităm să vizitaţi: www.pg.com.

Centrul pentru Educaţie şi Dezvoltare Profesională  (CEDP) Step by Step  este o organizaţie neguvernamentală care sprijină inovaţia şi creativitatea în domeniul educaţiei copilului, valorizarea ansamblului copil-copilărie şi respectarea diversităţii umane. Astfel, copiii sunt încurajaţi să facă alegeri, să îşi asume responsabilitatea pentru deciziile lor, să îşi exprime ideile în mod creativ şi să se ajute reciproc.

 

4 iunie 2007