In perioada 28 februarie – 1 martie, copiii de la Gradinitele Bambi organizeaza in Parcul Bazilescu din Bucurestii Noi un targ de martisoare confectionate chiar de ei.

“Prin acest eveniment copiii sarbatoresc venirea primaverii invatand sa confectioneze martisoare, dar si ajutandu-i pe altii sa le produca, intelegand cum circula banii si cu cat efort se castiga, exersandu-si abilitati diverse precum cele de comunicare (prin prezentarea obiectelor realizate), sau cele matematice (respectiv operatii simple de adunare si scadere pentru a putea oferi cumparatorilor restul). In felul acesta, copiii sunt apreciati pentru ce au realizat nu numai de catre parinti sau apropiati ai familiei, dar si de comunitate.” spune Cristiana Boca, director Gradinitele Bambi.
In fiecare zi de joi pana sambata, intre orele 11.00 si 13.00, copiii vor expune si vor vinde pe aleea principala a parcului martisoarele create de ei.
Cu banii castigati, copiii vor merge intr-o librarie si vor cumpara carti si rechizite pentru Gradinita Bambi Bucurestii Noi din str. Mitropolit Varlaam nr. 45-47, sector 1.
Copiii care viziteaza targul pot confectiona ajutati de artistii de la Bambi propriile martisoare, felicitari sau albume de primavara.  
In plus, toti copiii din parc se vor bucura de jocuri, concursuri, pictura pe fata si numere de magie.

Gradinita Bambi este prima gradinita particulara care aplica metodologia alternativa Step by Step si este un centru model de bune practici in ceea ce priveste educatia timpurie. Gradinita Bambi promoveaza cel mai inovativ program de educatie timpurie, FasTracKids.

 

1 martie 2008