Qlarivia, apa usoara cu proprietati terapeutice, este acum disponibila si pe piata din Romania.

Qlarivia este produsa de o echipa de cercetatori romani printr-o tehnologie unicat, brevetata international si premiata cu medalii de aur la saloanele de inventica de la Geneva, Bruxelles si Londra.

Qlarivia este o apa saracita in deuteriu (concentratia de deuteriu este de peste 5 ori mai mica decât in cazul apei obişnuite) și este rezultatul cercetărilor desfășurate de-a lungul anilor de un renumit colectiv de specialiști romani.

Deuteriul este izotopul stabil al hidrogenului care se gaseste in natura. Prin inlocuirea unui atom de hidrogen din molecula apei cu un atom de deuteriu rezulta apa usoara.

“Cu cât concentraţia de deuteriu din apă este mai mică, cu atât va fi mai lent procesul de diviziune celulară, ceea ce înseamnă că îmbătrânirea organismului va fi încetinită.” spune prof. ….Nedelcu….., care explica in continuare: “Pe masură ce noi îmbătrânim, apa din organismul nostru îmbătrâneşte şi ea şi reţine din ce în ce mai multe reziduuri sub forma de gaze. La copii şi tineri, cantitatea de gaze dizolvată în organism este de patru ori mai mică decât la o persoană în vârstă. Daca izbutim sa inlocuim apa "poluata" din interiorul organismului cu o apa nepoluata, atunci vom reusi sa dam o noua tinerete organismului.”

Qlarivia poate fi băută ca apă de masă, îndeplinind toate cerințele legale pentru apa potabilă sau poate fi aplicată local la nivelul unei zone de interes de pe corpul uman.

Cele mai importante efecte ale apei Qlarivia sunt:
o    Metabolice (scade necesarul de insulină si glicemia la diabeticii insulino-dependenţi, reduce colesterolul şi lipidele din sânge, îmbunătăţeşte metabolismul general, starea generală, somnul, digestia si imunitatea)
o    Neuropsihice (îmbunătăţeşte capacitatea de muncă, memoria, reduce anxietatea şi depresia)
o    Dermatologice (imbunătăţeste aspectul pielii, trateaza anumite  afecţiuni, cum ar fi psoriazisul)
În lumea vegetală şi animală, apa saracita in deuteriu creşte productivitatea cu 56% la grâu şi cu 250% la castravete şi ridichi, ajuta găinile sa produca de doua ori mai multe ouă, dublează speranţa de viaţă la cobai.
Qlarivia se produce si se imbuteliaza de sapte ani la Ramnicu Valcea, avand ca piata de desfacere Japonia, SUA și Ungaria. Din iulie 2008 este disponibilia si pe piata din Romania, in magazinul Dr Ogheria din Piata Dorobanti.

 

iulie 2008