De 20 ani, dermatologii au incredere in La Roche-Posay pentru rezolvarea problemelor pielii uscate

Mai multi factori interni si externi stau la baza pielii uscate. Predispozitia genetica, expunerile frecvente la soare, mediul (frig, vant, incalzire…) sau varsta sunt numai unii dintre factorii care provoaca sau amplifica uscaciunea pielii. Fiecare tip de piele reactioneaza diferit la acesti factori, iar uscaciunea se poate manifesta in moduri diferite.

La Roche Posay vine in intampinarea tuturor problemelor pielii uscate :

Piele foarte uscata si iritata?

LIPIKAR BALSAM
Anti-iritatii

Anumite tipuri de piele fragilizata nu mai pot aisgura functia de barierea protectoare importiva agresiunilor externe.

Proprietati:
Concentrat in unt de karité (20%), cu proprietati relipidante, textura Lipikar Balsam invaluie pielea intr-un film protector impotriva agresiunilor externe.

Rezultat:
Pielea foarte uscata si iritata a copiilor si a adultilor sunt imediat calmate.
Testat pe piele cu tendinta atopica.

Pret recomandat: 47 RON

 

Piele uscata, senzatie de disconfort cutanat?

LIPIKAR LAPTE
Anti-uscaciune

Uscaciunea cutanata este caracterizata printr-o lipsa de apa si de lipide. Celulele epidermice isi pierd capacitatea de a retine apa, lipidele de suprafata produse intr.-o cantitate mai mica nu mai formeaza o bariera omogena si permit apei sa se evapore. Uscata, pielea tine si provoaca o senzatie de disconfort.

Proprietati:
Bogat in unt de Karité (10%), Lipikar Lapte aduce pielii uscate lipidele necesare pentru restaurarea barierei protectoare si restabileste astfel hidratarea cutanata.

Rezultat:
Pielea uscata este hranita in profunzime; isi regaseste confortul si elasticitatea.
Textura de lapte cu penetrare rapida.

Pret recomandat: 45 RON

 

LA ROCHE-POSAY
20 ani de experienta pentru ingrijirea pielii uscate

Apa termala La Roche-Posay: aliatul pielii uscate

Primul Centru European de Dermatologie in mediu termal, La Roche-Posay insoteste peste 10 000 de pacienti anual in tratamentul afectiunilor cutanate.

Ingredientul activ de baza al tuturor produselor de ingrijire La Roche-Posay, apa termala La Roche-Posay este o apa termala bogata in mod natural in seleniu, cu proprietati calmante, anti-iritante, si anti radicali liberi. Aceasta intra in compozitia tuturor formulelor pentru a le maximiza efectul.

Laboratoarele La Roche-Posay si uscaciunea cutanata

De mai bine de 20 ani, misiunea Laboratoarelor La Roche-Posay este sa insoteasca medicii dermatologi in tratamentul diferitelor afectiuni de uscaciune coroporala.
Performanta produselor La Roche Posay pentru pielea uscata, demonstrata prin numeroase studii clinice in Europa si inn lume, se bazeaza pe o cunoastere aprofundata a pielii uscate.

 

Un protocol complet pentru tratarea pielii uscate

Ingrijirea pielii uscate incepe cu dusul…

LIPIKAR SYNDET
Pentru igiena pielii uscate si foarte uscate

Baza sa de spalare, fara sapun si fara parfum ofera o toleranta optima  si permite curatarea pielii fragile. Imbogatita cu unt de Karité, relipidant, aceasta crema de dus resepcta echilibrul fiziologic cutanat si protejeaza pielea.

LIPIKAR SURGRAS
Pentru iegiena pielii uscate si/sau rugoase.

Formulat cu o baza de spalare catifelata, imbogatita cu unt de Karité, relipidant, aceasta crema de dus fara sapun curata pielea cu delicatete, fara sa o agreseze.

…si se continua cu extremitatile

LIPIKAR XERAND
Crema reparatoare pentru maini

Formula sa bogata in lipide repara mainile uscate. Acestea sunt hranite si calmate; pielea isi regaseste confortul si elasticitatea.

Recomandarile dermatologului :

Curatati fara a agresa

O pielea uscata este o piele deshidratata, fragila si care necesita produse de igiena delicate pentru a pastra intact filmul hidrolipidic al pielii. Nu este indicata curatarea cu produse care contin sapun sau aplicarea lotiunilor alcoolice sau a produselor abrazive.
Utilizati un gel de spalare fara sapun, non iritant si fara parfum sau sapun lichid gras pentru a neutraliza efectele apei calcaroase.
Clatiti cu grija si uscati pielea cu delicatete, tamponand cu un prosop, fara sa frecati.

Preferati dusurile sau baile cu apa calduta

Evitati baile prea calde (35 grade maxim) si prea lungi. Turnati in apa produse specifice care sa neutralizeze efectul de uscaciune indus de calcarul din apa. Uscati pielea rapid tamponand in loc sa o frecati.

Protejati-va corpul
Protejati-va impotriva frigului, dar evitati hainele de lana, care irita pielea.
Pentru a hrani pielea corpului si a calma mancarimile, optati pentru un balsam relipidant sau un lapte care calmeaza pielea.

Mentineti un mediu inconjurator sanatos

Nu incalziti camera in exces (este recomandat ca temperatura inconjuratoare sa fie de 19 grade).
Aerisiti frecvent atat in timpul iernii, cat si in timpul verii.

 

 

septembrie 2008