La Roche Posay prezinta o inovatie absoluta in privinta cicatrizarii pielii – MADECASOZIDUL. In cazul unei alterari cutanate, stratul superior al epidermului sufera un traumatism si functia de protectie a barierei cutanate este alterata. Actionand ca un regulator al organizarii celulare, Madecasozidul ajuta la restaurarea barierei cutanate.

Acest ingredient a fost incorporat in formula CICAPLAST, crema reparatoare cu efect anti-bacterian, pentru a favoriza o buna organizare a celulelor si pentru a permite o reparare epidermica de calitate. In plus, Madecasozidul prezinta proprietati anti–aderenta bacteriana pentru a limita fixarea micro-organismelor pe epiderm.

Alaturi de acest element esential Cicaplast contine un complex mineral (cupru/zinc/ mangan), care stimula productia de noi celule. Textura speciala a cremei ii confera acesteia rezistenta la apa, izoleaza si protejeaza zona lezata pentru a crea un mediu ideal cicatrizarii.

CICAPLAST are rezultate remarcabile fiind recomandat pentru leziuni ale epidermului (fata, buze, corp) si dupa interventii dermatologice/estetice.

12 ian. 2009