Riduri si pierderea fermitatii pielii.

Imbatranirea cutanata. Imbatranirea poate fi considerat ca un "traumatism" pe termen lung al tesuturilor cutanate. Pe masura inaintarii in varsta si a expunerii zilnice la razele UV, pielea nu mai mentine un nivel de hidratare suficient. Aceasta se usuca si la suprafa a ei se formeaza riduri. In acelasi timp fibrele de sustinere ale dermului se degradeaza. Pielea se lasa si ridurile se accentueaza.

Cicatrizarea este un proces de regenerare al unui tesut nou, urmata de consolidare. Aceasta ultima faza este urmata de mecanisme care induc sinteza si reorganizarea fibrelor de colagen. Cicatrizarea este deci rezultatul regenerarii si reconstructiei tesuturilor cutanate afectate de un traumatism.

REDERMIC corecteaza ridurile profunde prin filling dermatologic

Imbatranire cutanata este o realitate biologica ale carei urmari se vad in riduri profunde, pierderea fermitatii pielii. Cu varsta si expunerea la razele UV duce la:

– nivel scazut de hidratare, riduri superficiale. La suprafaaa, pielea nu mai mentine un nivel de hidratare suficient. Se usuca, ridurile se formeaza mai usor.Varsta incepe sa se citeasca pe piele.

-degradarea si ruperea fibrelor de sustinere a dermului, Colagen IV si VII.
Fibrele de sustinere ce constituie dermul se degradeaza si se rup: arhitectura cutanata isi pierde soliditate si sustinerea.

– proasta regenerare a fibrelor dermice cu rol de umplere, Colagen I si III.
Fibrele dermice cu rol de umplere se regenereaza cu greu. Dermul isi pierde din consistenta. In consecinta: pielea se lasa si ridurile se accentueaza.

REDERMIC aduce insa o inovatie majora inspirata din cercetarile asupra cicatrizarii: MADECASOZID, ingredient activ cu efect de reparare cutanata. Madecasozidul este ultima descoperire dintr-o familie de molecule recunoscute pentru eficacitatea lor si utilizate in mod frecvent in medicamentele pentru cicatrizare. Pentru dezvoltarea formulei REDERMIC , laboratoarele La Roche-Posay au selectionat molecula Madecasozid pentru proprietatile sale in sinteza fibrelor dermice cu rol de umplere. Cu REDERMIC, La Roche-Posay inaugureaza o noua generatie de creme anti-rid.

REDERMIC – o formula high-tech pentru o tripla actiune

Formula a fost conceputa in jurul a 3 molecule recunoscute de dermatologi pentru eficacitatea lor in remedierea efectelor imbatranirii cutanate.

REDERMIC actioneaz astfel atat asupra ridurilor superficiale cat si asupra ridurilor profunde prin:

– intarirea sustinerii cutanate cu vitamina C pura (ingredient activ anti-imbatranire, de referinta in dermatologie, cu efect anti-oxidant, pentru a intensifica sinteza fibrelor de sustinere [Colagen IV si VII])

 – corectarea ridurilor, chiar si a celor profunde cu ajutorul madecasozidului pur in concentraTie de 95% (Molecula recunoscuta pentru efectele sale cicatrazante, pentru a intensifica sinteza fibrelor dermice cu rol de umplere
[Colagen I si III])

– intindere imediata a ridurilor fine de la suprafata pielii prin intermediul acidului hialuronic (pentru fixarea apei in epiderm)

REDERMIC – gama de ingrijire anti-rid si fermitate

La Roche-Posay a dezvoltat 3 texturi adaptate nevoilor tuturor femeilor: 2 creme cotidiene pentru fata si un tratament specific pentru conturul ochilor.

– REDERMIC – Piele normala si mixta, cu textura proaspata si catifelata ambalat in tub de 40 ml.

– REDERMIC – Piele uscata , cu o textura onctuoasa:Textura onctuoasa
 Amabalat in tub de 40 de ml.

– REDERMIC – Ochi, formula pentru ochi sensibili ambalat in tub de 15 ml.

Aceste formule de ultima generatie, de apa in silicon penetreaza rapid si asigura o hidratare durabila a pielii, fara efect gras, ce permite utilizarea pe tot parcursul anului. De la aplicare, formulele REDERMIC intind vizibil pielea si provoaca un efect de remodelare imediata.

Utilizare

REDERMIC se poate aplica dimineata si seara. Este o excelenta baza de machiaj, non comedogen. Toleranta sa a fost testata pe pielea sensibila sub control dermatologic si oftalmologic: