martie 2009 

 

Dr.Ogheria si-a deschis de curand un nou magazin in Bucuresti. Pornind de la conceptul de wellness & bio shop, Dr. Ogheria propune clientilor sai o gama completa de vitamine, suplimente nutritive si cosmetice bio.  

Sapunuri naturale confectionate manual, cu arome incantatoare de lavanda, citrice sau flori exotice, creme de fata organice pe baza de unt de Shea, balsam de buze din ser de fata, demachiant, masti si lotiuni de intretinere a pielii certificate eco, pasta de dinti fara chimicale, sampoane si balsamuri bio pentru toate tipurile de par care pastreaza culorile, texturile si aromele naturii sunt cateva dintre categoriile de produse pe care le puteti gasi pe rafturile noului magazin de pe Calea Dorobanti nr. 111-135. Produsele sunt disponibile in variante pentru femei, bebelusi, dar si pentru barbati.

Cosmeticele organice au in compozitie ingrediente (plante cultivate, materii prime crescute in mod natural in zone salbatice fara interventie umana, miere de albine si altele) pentru a caror crestere nu au fost folosite pesticide, fertilizatori sintetici si fara organisme modificate genetic ori radiatii ionice. De asemenea, procesarea acestor materii prime se face cu maximul de grija pentru a le pastra personalitatea si toata complexitatea interactiunilor ce au loc prin amestecarea lor. In timpul procesarii, care se face chiar si manual, se cauta pastrarea in cele mai mari proportii a proprietatilor biologice ale ingredientelor, ceea ce face din produsele finite o adevarata hrana organica pentru piele. Cosmeticele organice nu contin nici una din substantele chimice adaugate in produsele cosmetice obisnuite (petrolatum, methyl, propyl, butyl si ethyl paraben, coloranti sintetici, talc, parfumuri sintetic, extracte modificate genetic si multe altele) care pot produce reactii alergice alergii si cresc riscul aparitiei cancerului pielii.

Tot la categoria ingrijire bio, doamnele vor gasi la Dr.Ogheria produse din bumbac bio pentru ingrijirea intima. Pentru ca este vorba, totusi, de o drogherie, in magazin se gasesc ceaiuri ecologice, suplimente alimentare si diverse medicamente pentru care nu este necesara prescriptie medicala (OTC). Cei interesaţi pot cumpara de aici si apa purificata cu conţinut diminuat de deuteriu care are proprietati antiaging si antistres.

.