APA TERMALÃ
LA ROCHE-POSAY
Limited Edition
În fiecare zi, proprietãțile unice ale unei ape curative

Singura apã termalã bogatã în mod natural în seleniu
Minerale
Cantitãți la 1 l
O compoziție mineralã unicã

Echilibratã
Rezultatul unui amestec de apã de ploaie îndelung filtratã prin straturile geologice bogate în seleniu și minerale rare cu o apã din profunzimi, veche de 20 000 de ani, apa termalã La Roche-Posay oferã o asociere unicã de sãruri minerale și oligo-elemente echilibrate.
Slab mineralizatã, având cantitãți mici de bicarbonați, calciu și silicați, ea respectã echilibrul fiziologic cutanat al pielii sensibile.

Purã
Foarte purã, apa termalã La Roche-Posay are un pH apropiat de cel neutru.
Pentru a evita orice contaminare a izvorului, terenurile din care izvorãște aceastã apã au fost achiziționate de fundația La Roche-Posay.
Protejatã cu grijã împotriva poluãrii de la emergența sa pânã la condiționare, apa își pãstreazã intacte toate proprietãțile.
In mod natural bogatã în selenium Apa termalã La Roche-Posay se diferențiazã prin concentrația sa de seleniu,
un element protector al organismului și al metabolismului uman, cu puternice acțiuni anti-oxidante.

Seleniul: o putere anti-oxidantã demonstratã clinic
Rolul sãu anti-oxidant a fost demonstrat prin studii clinice.
Seleniul este un oligo-element esențial pentru metabolismul celular, participând la echilibrul biologic uman.
Numeroasele sale funcții fiziologice sunt în principiu asociate cu activitatea glutationperoxidazei, o enzimã a cãrei funcție principalã este de a proteja celulele de stresul oxidativ. Acționând împotriva radicalilor liberi, acesta previne îmbãtrânirea cutanatã prematurã și degradãrile celulare induse de razele UV.

Rolul sãu anti-oxidant a fost demonstrat prin studii clinice.

Apa: un ingredient activ dermatologic

Apa termalã La Roche-Posay intrã în compoziția formulelor dezvoltate de Laboratorul La Roche-Posay.
Datoritã eficacitãții și toleranței foarte ridicate, aceastã marcã s-a diferențiat și a dobândit o credibilitate incontestabilã pentru cei 25 000 de dermatologi care o recomandã, dar și pentru milioanele de femei, bãrbați și copii care o folosesc zilnic.

În fiecare zi ultimul gest de igienã, primul gest de îngrijire pentru pielea sensibilã

Folosirea sprayului cu apã termalã La Roche-Posay înseamnã sã faci bine pielii tale
Cu acțiune împotriva radicalilor liberi, calmantã, anti-inflamatoare, apa termalã La Roche-Posay este eficientã în combaterea oxidãrii la nivel cutanat și a inflamațiilor pielii. Este perfect adaptatã pentru pielea foarte sensibilã sau iritatã.
Mai mult decât o simplã “apa catifelatã” pentru piele sau un gest de rãcorire, apa termalã La Roche-Posay este un produs de îngrijire în sine. Aceasta previne oxidarea cutanatã și îmbãtrânirea. Prin acțiunea sa calmantã, este tratamentul esențial pentru pielea foarte sensibilã sau iritatã (epilare, ras, proceduri estetice, expunere la soare, variații climatice…).
O apã dermatologicã: proprietãți dovedite prin numeroase studii clinice

O apã dermatologicã: proprietãți dovedite prin numeroase studii clinice

Proprietãțile apei termale La Roche-Posay au fost demonstrate prin studii clinice in vitro și in vivo, realizate în colaboarea cu echipe de dermatologi independenți din Franța și strãinãtate.
Aceste studii au fost publicate în reviste dermatologice internaționale de referințã (Skin Pharmacology, European Journal of Dermatology, Archives of Dermatological Research, British Journal of Dermatology, Les Nouvelles Dermatologiques, etc.).
Efectele sale:
• antioxidantã și protectoare
• imuno-modulatoare
• anti-inflamatoare
• anti-iritantã…

400 000 de cure realizate din 1905 pânã azi:
Generozitatea unei ape termale binefãcãtoare pentru piele

Primul centru european de dermatologie în mediu termal
Orãșelul La Roche-Posay gãzduiește cel mai important Centru Termal din Europa, dedicat în exclusivitate dermatologiei.
În Franța mai mult de 50% din tratamentele dermatologice
sunt efectuate aici.
Cu 400 000 de tratamente realizate din 1905, anul inaugurãrii centrului termal, mii de pacienți și-au ameliorat starea sãnãtãții pielii datoritã virtuților terapeutice unice ale apei termale La Roche-Posay.

În fiecare an centrul termal gãzduiește aproape 8000 de pacienți, din care o treime sunt copii, pentru a le trata patologiile inflamatorii severe, recidivante, care nu rãspund tratamentelor clasice:
• Eczemã și/sau dermatitã atopicã: din tratamente: 50%
• Psoriasis: 35%
• Cicatrici și sechele de la arsuri: 10%
• Acnee severã, rosacee și alte dermatoze: 5%

Apã termalã La Roche-Posay
Ediție limitatã ORA-ITO

Pentru a sãrbãtori cele 400 000 de cure realizate în centrul termal, La Roche-Posay a dat undã verde designerului ORA-ITO, pentru a exprima,
timp de un sezon, toatã unicitatea
apei sale termale.

“Metaforã a senzației pe care o provoacã pulverizarea apei La Roche-Posay, codurile grafice pe care le-am creat pentru aceasta ediție specialã, evocã prospețimea tonifiantã și diafanã declanșatã de acționarea sprayului. Munca mea exprimã într-un mod figurat și simbolic dimensiunea dinamicã și vivace a unei cascade învolburate. ..
Un torent de apã purã ale cãrei beneficii au fost concentrate în picãturi microscopice, nãscute din încrucișarea celei mai protejate naturi cu cea mai avansatã științã. Îmbinând organicul cu tehnicul, estetica acestei ediții speciale folosește o nebuloasã galaxie ce dã naștere unor picãturi de apã, pentru a exprima plãcerea fizicã și senzorialã de care are parte o persoanã atunci când își pulverizeazã pe fațã apa termalã La Roche-Posay.
Am captat imaginea și emoția exactã care sã transmit efectul intens pe care acest stimul multi-senzorial îl are asupra simțurilor tactil, vizual, gustativ, olfactiv și chiar auditiv.”
ORA-ITO, cel mai tânar designer faimos din istorie