Bucuresti, 17 aprilie

Aproximativ 200 de copii cu varste intre 1 si 18 ani au primit saptamana aceasta cadouri de paste de la sanofi-aventis si Asociatia P.A.V.E.L.

Copiii care s-au bucurat de jucarii, dulciuri, fructe si cozonaci sunt internati la Institutul Oncologic Bucuresti Prof. Dr. Alex Trestioreanu, Institutul Clinic Fundeni – Clinica de pediatrie 1 si 2 (Sectia Hematologie copii) si la Spitalul de urgenta pentru copii Marie Curie (sectia Onco-pediatrie).

In Romania, se estimeaza ca sunt 5000 de copii bolnavi de cancer, dar statistici oficiale nu exista.

Despre sanofi-aventis
sanofi-aventis, companie farmaceutica de varf la nivel mondial, descopera, dezvolta si ofera solutii terapeutice pentru imbunatatirea vietii tuturor oamenilor. sanofi-aventis este listata la bursa din Paris (EURONEXT PARIS: SAN) si New York (NYSE: SNY).

Despre Asociatia P.A.V.E.L
Asociatia P.A.V.E.L. (Primind Ajutor, Viata este Luminoasa) exista pentru ca ajutorul umanitar, speranta, compasiunea sunt intotdeauna conditii ale supravietuirii in situatiile dramatice de confruntare cu bolile cronice. Fondata de parinti ai caror copii au trecut prin astfel de boli, asociatia mobilizeaza coeziunea sociala si institutionala pentru apararea drepturilor pacientilor bolnavi de cancer si este promotor pentru actiuni de responsabilizare si empatie sociala, comunitara, individuala sau institutionala.