Spectacol cu reprezentaţie unică oferit de UNIQA Asigurări la Operă

Spectacol cu reprezentaţie unică oferit de UNIQA Asigurări la Operă

UNIQA Asigurări continuă tradiţia evenimentelor unice. După evenimentul din luna mai, când Unita a devenit UNIQA, aseară, în sala Operei, a avut loc un spectacol cu reprezentaţie unică dat cu ocazia Crăciunului pentru partenerii UNIQA Asigurări.

Peste 500 de persoane, parteneri şi angajaţi ai UNIQA Asigurări, au participat aseară la un spectacol de dans contemporan, pantomimã, balet, muzicã, momente de acrobaţie şi fachiri.
A fost o poveste despre trăiri, emoţii, gânduri pe care uneori uităm să le mai avem, în care uităm să mai credem, pe care le pierdem odată cu vârsta, cu munca, cu viaţa. Dar şi o poveste despre fiorul pe care încă îl simţim când cade primul fulg de zăpadă.
“Acest spectacol, o poveste despre bucurii şi emoţii este darul nostru de sărbători pentru toţi cei care ne-au fost alături în 2009. De asemenea, bucurie şi emoţie sunt şi cele două cuvinte care ar putea caracteriza primul an de activitate al UNIQA Asigurări în România. Bucurie si emotie pot descrie foarte bine realizarile deosebite ale acestui prim an, cand UNIQA Asigurari a reusit, dupa primele 9 luni ale lui 2009,  un profit de peste 9 milioane de RON”, a declarat Wolfgang Kindl, Managing Director UNIQA Internaţional.
Momentul culminant al spectacolului a fost finalul, când peste întreaga sală a Operei şi toţi spectatorii a nins alb şi liniştit, spre bucuria şi surprinderea invitaţilor.
„Conceptul de la care am plecat s-a bazat pe dorinţa noastră de a dovedi mereu că UNIQA is UNIQUE. Cine a lipsit pe 7 decembrie nu va mai avea ocazia sa vadă acest spectacol care a emoţionat întreg publicul, fiind vorba de o reprezentaţie care s-a jucat doar luni seară, special pentru invitatii noştri. Mesajele transmise cu această ocazie, să nu lasăm indiferenţa să ne conducă viaţa, să avem mereu grija de cei din jurul nostru, în special de cei dragi, este parte din filosofia UNIQA.” a declarat Alfred Vlcek, Vicepreşedinte UNIQA Asigurări, responsabil de vânzări şi marketing.
Maia Morgenstern a fost “povestitorul”, iar Richard Bovnoczki a avut rolul principal în spectacolul regizat de Claudiu Leonte. Coregrafia a fost semnată de Florin Fieroiu, scenografia de Maria Miu, iar muzica de Vlaicu Golcea.
În alte roluri: Dana Cavaleru, Denise Stănesco, Ana Maria Samson, Tunde Cari Baczo, Carmen Coţofană, Diana Ferenc, Iulian Rădoi, Grupul vocal ESPERA condus de Ioan Golcea.
În spectacol au jucat 23 de actori şi 10 copii, iar pentru organizarea lui au fost implicate alte 60 de persoane.
Evenimentul a fost organizat în colaborare cu agenţia de PR DECI SE POATE, producător fiind Laura Ivăncioiu.

Despre UNIQA
UNIQA Group Austria este unul din cele mai mari grupuri de asigurare din Europa Centrală, care îmbină în mod conştient statura sa europeană cu individualitatea sa austriacă. În acest an, UNIQA Group serbează 10 ani de la formarea sa. UNIQA Group s-a poziţionat rapid pe piaţa locală, dar şi pe cea centrală şi est europeană. În ultimii ani, lista ţărilor în care activează a fost extinsă şi include în prezent Slovenia, România, Bosnia şi Herzegovina, Bulgaria, Serbia, Ucraina, Cehia, Slovacia, Ungaria, Croaţia, Polonia, Italia, Elveţia, Germania, Liechtenstein, precum şi Albania, Macedonia, Kosovo şi Muntenegru.
UNIQA a înregistrat în prima jumatate a anului 2009 un volum de prime brute subscrise de 2,955 miliarde EURO. Tot în aceasta perioadă, UNIQA Group a avut un profit de 35 milioane EURO.
Având aproximativ 17.500 angajaţi, 7 milioane clienţi  şi aproape 15 milioane poliţe în 20 de pieţe regionale, UNIQA este printre cele mai dinamice grupuri din Europa Centrală.
UNIQA a fost desemnat “The most trusted brand” de către Readers Digest atât în Austria, cât şi în majoritatea ţărilor europene.
În România, în anul 2008, UNIQA achiziţionează 100% din acţiunile UNITA, compania redenumindu-se în UNIQA Asigurări. UNITA a fost fondată în anul 1990 în Timişoara şi a fost prima companie privată de asigurări din România. În 1991, aceasta şi-a început activitatea pe segmentul asigurărilor de viaţă, iar în anul 1996 şi-a început şi operaţiunile în domeniul asigurărilor generale.
UNIQA Asigurări a subscris în prima jumatate a anului 2009 prime brute care au totalizat 248,33 milioane RON. UNIQA Asigurări şi-a sporit profitul cu 260% în primul semestru 2009 faţă de primele 6 luni ale anului 2008. În prezent, capitalul social al companiei este de 320,26 milioane RON, după o creştere cu 121% a acestuia  – EUR 45 mil.-, la începutul acestui an.