Lipikar Balsam AP

LIPIKAR BALSAM AP

Pielea foarte uscată sau atopia reprezintă o problemă reală, un motiv de consult în creştere la medicul dermatolog. Date statistice recente au evidenţiat faptul ca atopia este al doilea motiv de consult – ca importanţă – al unui medic dermatolog(1). Simptomele atopiei sunt multiple şi includ xeroza (uscăciunea pielii) în diferitele ei etape (de la uşoară la severă), eczeme, leziuni, senzaţii de mâncărime (prurit), inflamaţie. 

Aplicarea tratamentelor locale care permit refacerea filmului hidrolipidic şi restructurarea barierei cutanate face parte din terapia esenţială a atopiei. Acestea confera un confort imediat pacientului şi limitează penetrarea factorilor iritanţi.
Pentru copiii şi adulţii care suferă de această afecţiune, Laboratoarele La Roche-Posay, cu o expertiză de peste 20 ani în îngrijirea pielii uscate,  lansează  LIPIKAR BALSAM AP –  îmbunătăţind major  tratamentul pacienţilor cu piele foarte uscată.Gama Lipikar de la La Roche-Posay este o gamă de referinţă  pe piaţa produselor pentru îngrijirea pielii uscate şi foarte uscate, eficienţa sa fiind demonstrată prin numeroase studii clinice.
Noul produs LIPIKAR BALSAM AP impresionează prin textura sa plăcută şi ultra-penetrantă, îmbogăţită cu un nou ingredient activ – NIACINAMIDA –  cu acţiune calmantă şi anti-inflamatoare, care îi conferă un efect de durată împotriva senzaţiilor de mâncărime. LIPIKAR BALSAM AP satisface pe deplin nevoia pentru  o formulă confortantă, nelipicioasă, capabilă să acopere deficienţa de lipide caracteristică pielii foarte uscate.O singură aplicare pe zi a produsului este suficientă pentru a calma imediat pielea foarte uscată a copiilor şi adulţilor şi a reda confortul vieţii zilnice.

(1)Studiu 2008 – Franţa – Germania – Spania – Italia