Toleriane Ultra, crema de îngrijire cotidianã marca La Roche-Posay, adaptatã pielii hipersensibile şi cu un puternic efect de calmare, este singurul produs dermatocosmetic recomandat şi susţinut de AFPRAL –

25% din populaţia Europei este astãzi alergicã.

Acum 40 de ani, procentajul era de doar 4%…

Pentru 3 femei din 4, pielea intolerantã reprezintã prima manifestare alergicã a corpului…

Peste 40% dintre femei spun cã sunt afectate de intoleranţã sau alergie a pielii…

AFPRAL, membrã EFA –Federaţia Europeanã a Asociaţiilor în materie de Alergii şi boli respiratorii,  este o asociaţie de pacienţi şi pãrinţi ai copiilor alergici ce are ca misiune de a îmbunãtãţi viaţa persoanelor hipersensibile. Printre proiectele AFPRAL se numãrã: contribuţia la proiectul legislativ european MANOE şi acreditarea produselor antialergice precum: pulverizatorul antibacterian şi antialergic Febreze (P&G), absorbantul de umiditate (Rubson-Henkel), aspiratorul antialergic NILFISK, meniurile preparate fãrã produse cu ingrediente alergice NATAMA (CLARELIA) şi Toleriane ULTRA (La Roche-Posay).

AFPRAL este sprijinit de un comitet ştiinţific prestigios francez. Pentru mai multe informaţii despre AFPRAL este disponibil website-ul: http://www.allergies.afpral.fr/partenaires.html 

TOLERIANE ULTRA- EFICIENTA DEMONSTRATA CLINIC

Testele clinice au dovedit că, datorită Neurosensinei, ingredient activ ce inhibă procesele microinflamatoare ale pielii si regleaza senzatia de durere, Toleriane Ultra calmează pielea sensibilă în doar 5 minute. Potrivita inclusiv in tratarea eczemelor de pe pleoape.

Crema Toleriane Ultra a beneficiat de un protocol de testare unic in industria cosmetica, fiind  testată pe persoane cu pielea „polialergică” (persoane alergice la cel putin 2 alergeni din Seria Standard Europeana a Alergenilor). Rezultatul – o EXCELENTA toleranta.

La procesul de calmare şi hidratare a pielii sensibile contribuie şi apa termală La Roche-Posay, cu efect anti-inflamator, dar şi untul de karité şi glicerina care restaurează confortul cutanat.

Inovaţia La Roche-Posay limitează orice risc de intoleranță prin folosirea unui minim de ingrediente (15) şi a unei formule epurate: 0% CONSERVANTI/ PARABENI/ PARFUM/ ALCOOL/ COLORANTI/ LANOLINA.

Toleriane Ultra este disponibil în farmacii la preţul recomandat de vânzare de 74 lei.

De mai bine de 30 de ani, La Roche-Posay colaborează cu dermatologi din întreaga lume pentru a crea produse de îngrijire şi machiaj dedicate pielii sensibile ce au ca bază apa termală La Roche-Posay. Marca este prezentă în 50 de state din cele 5 continente şi este prescrisă de peste 25 000 de dermatologi.