Copilul tău visează la Alice în țara Motanului Descălțat sau la Peter Pan cu Părul de Aur? În luna octombrie, totul este posibil în Atelierele de Imaginație ale lui Holy Molly, care vor avea loc în fiecare sâmbătă, la Muzeul Antipa din București. 

Aici, copiii își dau frâu liber imaginației, se pot distra, învăța și juca în același timp. Pentru ca distracția să fie totală, micuții pot alege între mai multe ateliere.

Sâmbăta aceasta, 13 octombrie, copiii vor putea face vietăți din frunze colorate, de pe jos adunate. În data de 20 octombrie, invențiile din bețe uscate, de vânt aruncate vor schimba lumea piticilor. În ultima sâmbătă a lunii, 27 octombrie, copiii se pot juca realizând măști, creații și creaturi înfricoșătoare, numai bune de speriat, că doar este Halloween!

Atelierele Holy Molly se desfășoară între orele 11.00 și 12.30 și costă 50 de lei. Înscrierile se fac la nejucam@holymolly.ro.

„Mie tare mi-ar plăcea să fiu profesor de zâmbete pentru toți cei care nu știu să zâmbească. Împreună vom construi jucării pentru cei care au nevoie. Le oferim și lor o parte din magia imaginației noastre, care o să strearga tristețea de pe fețele oricui. Jucăriile făcute de noi au puteri magice, sunt jucării cu vrajă”, spune Holy Molly, vedeta Atelierelor în vârstă de 6 ani, ba nu 10 ani sau 30… nu contează!