Visul oricărei femei este să aibă o piele fină, catifelată și fără imperfecțiuni. Cu toate astea, pielea noastră este supusă zilnic agresiunilor din mediul extern. Poluarea și vremea rece usucă și irită pielea sensibilă oferind de multe ori o senzație de disconfort. Ce putem face să ne simțim mai bine?

CICAPLAST BALSAM B5, noul balsam reparator al Laboratoarelor La Roche-Posay, vine cu o soluție potrivită pentru întreaga familie, reinstaurând confortul cutanat la bebeluși, copii și adulți.

CALMEAZĂ. PROTEJEAZĂ. REPARĂ

Zgârieturi, iritații și disconfort, buze crăpate, arsuri minore, înțepături de insecte, piele foarte uscată, dermatite ale pielii, roșeață la bebeluși, dermatita scutecului, herpes bucal… De astăzi, toate sunt doar o amintire. Cu o concentrație de 5% PANTHENOL (Provitamina B5), noul CICAPLAST BALSAM B5 calmează pielea timp îndelungat. Mulțumită conținutului de Madecasozid, extract natural, balsamul activează diviziunea celulară și accelerează dezvoltarea celulelor noi.

Acțiunea antibacteriană este susținută de complexul de minerale Cupru- Zinc- Mangan. CICAPLAST BALSAM B5 este hipoalergenic și nu conține parabeni, parfum sau lanolină. Textura ultra-hrănitoare, non-grasă, îmbogățită cu apă termală La Roche-Posay și unt de shea,  oferă o senzație de prospețime și de reîmprospătare.

 

O formulă minimalistă, specială pentru pielea sensibilă sau iritată

 

Toleranţa CICAPLAST BALSAM B5 este testată sub control dermatologic şi pediatric pe:

>Persoane cu predispoziţie atopică

>Persoane cu pielea ultra-sensibilă

>Bebeluşi şi copii sub 3 ani

 

CICAPLAST BALSAM B5 este disponibil exclusiv în farmacii, în 2 variante de prezentare: 40 şi 100 ml, cu un preţ recomandat de 35 LEI, respectiv 55 LEI. Pentru mai multe informaţii despre produs, vă invităm să vizitaţi http://www.laroche-posay.ro.

De mai bine de 40 de ani, La Roche-Posay colaborează cu dermatologi din întreaga lume pentru a crea produse de îngrijire și machiaj dedicate pielii sensibile. Marca este prezentă în 50 de state din cele 5 continente și este prescrisă de peste 25 000 de dermatologi.