Texturi senzoriale ce-ţi răsfaţă simţurile – acum în farmacii !

Femeile cu tenul sensibil au nevoie de produse de îngrijire şi machiaj special adaptate nevoilor pielii lor. Conform unui studiu realizat cu participarea consumatoarelor de produse dermatocosmetice, jumătate dintre femeile ce cumpară produse de machiaj din farmacie preferă un fond de ten corector, în timp ce cealaltă jumătate caută un machiaj natural, cu acoperire medie.

Noua generaţie de fonduri de ten Toleriane Teint de la La Roche-Posay vine în întâmpinarea acestei nevoi cu două produse inovatoare ce controlează reacţiile pielii sensibile pentru a oferi un confort şi un machiaj durabil pe parcursul întregii zile.

Toleriane Teint are texturi revoluţionare din punct de vedere senzorial, texturile fiind fie aerate ca o spumă de ciocolată sau ultra-lejere precum apa. Texturile provocatoare se contopesc cu pielea şi rezistă întreaga zi.

Gama Toleriane Teint este disponibilă în două variante: fond de ten spumă cu efect matifiant şi fond de ten cremă cu efect hidratant. Magia unei noi generaţii de spumă aerată cu efect matifiant şi infuzia de apă adusă de textura hibrid de fond de ten crema vor încânta simţurile chiar şi pentru cele mai exigente dintre noi. Machiajul cu Toleriane Teint este un ritual uşor şi plăcut, dar în acelaşi timp sigur pentru pielea sensibilă.

INGREDIENTE DE ȊNGRIJIRE ACUM ȊNTR-O GAMÃ DE MACHIAJ

Ingredientele prin care Toleriane Teint reuşeşte să „controleze” reacţiile pielii sensibile sunt ingrediente active de referinţă în dermatologie, deja folosite în produsele de îngrijire a feţei din gama La Roche-Posay.

  • PERLITA – prezentă în fondul de ten spumă matifiant –  un ingredient cu o putere de absorbţie de cinci ori mai mare decât cea a talcului, este deja folosită în produsele destinate tenului seboreic. Datorită acestui ingredient, tenul va fi unul matifiat pentru întreaga zi şi va rezista la transpiraţie în condiţii extreme de umiditate. Specialiştii au făcut teste în urma cărora s-a ajuns la concluzia că poate fi folosit şi când mergeţi la saună, iar efectul fondului de ten este acelaşi. Senzaţia de confort va fi una de lungă durată.
  • ACIDUL HIALURONIC – prezent în fondul de ten cremă hidratant – are capacitatea de a absorbi de 1000 de ori greutatea să în apă, oferind confort şi hidratare tenului uscat. Infuzia puternică de apă calmează până şi cel mai uscat tip de ten

Toleranţă pentru pielea sensibilă excelentă susţin medicii dermatologi. Mai mult, fondurile de ten nu conţin conservaţi şi nici parfum şi au factor de protecţie solară SPF 20.

REVOLUŢIA MACHIAJULUI ACUM ȊN FARMACII!

Toleriane Teint este prima gamă de fond de ten care foloseşte o tehnologie pentru rezistenţa de lungă durată. Tehnologia ELASTOGEL confera texturilor o elasticitate si flexibilitate de neegalat. Rezistenta la suprafata pielii este garantata pentru intreaga zi.

Incepand de azi placerea machiajului ajunge si in farmacii! Chiar si cele mai exigente consumatoare vor putea gasi aici texturi revolutionare, o senzorialitate si calitate echivalenta cu a produselor profesionale de machiaj.

In plus, in farmaciile CENTROFARM gasiti intotdeauna personal specializat, care ofera servicii de consiliere la un standard ridicat, pentru a va ajuta in alegerea produselor adaptate fiecarui tip de ten si pentru a va oferi sfaturi personalizate pentru ingrijirea pielii.

DESPRE LA ROCHE-POSAY

De mai bine de 40 de ani, La Roche-Posay colaborează cu dermatologi din întreaga lume pentru a crea produse de îngrijire și machiaj dedicate pielii sensibile. Marca este prezentă în 50 de state din cele 5 continente și este prescrisă de peste 25.000 de dermatologi.

Pentru mai multe informaţii despre produse, vă invităm să vizitaţi http://www.laroche-posay.ro.

DESPRE FARMACIILE CENTROFARM

Având peste 80 de ani de experienţă în domeniu, Centrofarm deţine în prezent 55 de farmacii, dintre care 34 în Bucureşti şi 21 în ţară. Mai mult de jumătate dintre acestea sunt poziţionate în centrele comerciale mari – un procent unic pe piaţa farmaceutică românească. Farmaciile Centrofarm au adus în exclusivitate în România branduri cu renume internaţional, precum Caudalíe, Biocyte, Dr. Organic (cosmetice), Gold Nutrition, Purasana Bio (suplimente) şi Lytess (textile cosmetice). Pe lângă produsele specifice oricărei farmacii, Centrofarm le oferă clienţilor şi cea mai variată gamă de produse tehnico-medicale, textile cosmetice şi echipamente medicale.