Mic Afis citim in iarba 2015Citim în iarbă va fi sâmbătă, pe 13 iunie, în Herăstrău, la Roaba de cultură, de la 10.00 la 19.00. Evenimentul este pentru iubitorii de cărți, așa că dacă vă place să citiți, duceți-vă acolo! Organizatorii și-au propus să umple peluza de la Roaba de cultură, la ora 17.00, de oameni care citesc.

„De fapt, tot evenimentul este o invitație la lectură în aer liber, dar am vrea ca „minutul de aur” să fie la ora 17.00. Noi credem că bucureștenii citesc și le place să se joace, așă că îi invităm să vină în număr mare, să facem o fotografie de grup, citind simultan.” spune Laura Ivăncioiu, PR Director la DECI SE POATE, organizatorul evenimentului.

Din program:  

La fața locului va exista o bibliotecă gratis în aer liber de la Editura Litera, iar participanții vor primi reviste, cărți, baloane, produse La Roche-Posay, Tedi și alte surprize.

„Pe tot parcursul zilei, cei mici vor găsi, într-un perimetru special amenajat, informații interesante despre domeniul financiar într-un limbaj accesibil lor. Totodată, vom organiza și o activitate de tip treasure-hunt, la finalul căreia copiii vor putea „cumpăra” anumite produse folosind bancnotele simbolice (Bron) descoperite”, spun reprezentanții Banca Românească.

 

La invitația Orange România, echipa Salvați Copiii va fi alături de familiile care vor alege să își petreacă sfârșitul de săptămână într-un cadru destins. “Vom discuta, atât cu cei mici, cât și cu părinții lor, despre folosirea corectă a noilor tehnologii și despre beneficiile pe care acestea le aduc,” spune Teodora Stoica, consilier în cadrul Sigur.Info.

 

* 11.00. Atelier organizat de Salvați Copiii pentru informarea cu privire la siguranța copiilor pe internet și la utilizarea noilor tehnologii. La final, Orange organizează un concurs și oferă ca premiu o tabletă Samsung Galaxy Tab S 10,5 inch 4G T805 Titanium Bronze.

* 12.00. Schimb de cărți cu bookblog.ro. Aduceți de acasă cărțile care nu vă mai trebuie sau pe care v-ar plăcea să le citească și alți oameni și introduceți-le în circuitul bookblog.ro. Le puteți retrage oricând și puteți primi și voi alte cărți.

* 13.00. Concurs de citit viteză în perechi părinte-copil cu Zâna Norilor. http://www.zananorilor.ro. Premii: cărți și perne-nori.

* 15.00. Jocul Norilor – Emoții. Cu Zâna Norilor. Joc de cărți, în care cărțile reprezintă emoții.

* 16.00. Întâlnirea Cameliei Cavadia, autoarea romanului „Vina”, cu cititorii lui și cu cei care vor să îi afle povestea.

* 17.00. Citit simultan asigurat de UNIQA. „Încercăm să strângem cât de mulți oameni putem, vrem să ne batem recordul de participanți de la ediție la ediție. Angajații UNIQA Asigurări vor fi acolo și vor aduce cărți pe care apoi le vom dona copiilor de la Centrul Concordia.” spune Brândușa Popa, Marketing Manager UNIQA Asigurări.

* 18.00 – Teatrul Zurli.

 

Intrarea este liberă. Pentru detalii şi program urmăriţi pagina de Facebook https://www.facebook.com/citim.in.iarba

Citim în iarbă este un eveniment creat, organizat și iubit de agenția de PR DECI SE POATE. Pe 13 iunie 2015 este a patra ediție a acestui eveniment. http://www.decisepoate.ro

Sponsori: Orange, Banca Românească, UNIQA Asigurări.

Parteneri: Europa FM, La Roche-Posay, Litera, Tedi, zananorilor.ro, Zurli, bookblog.ro