Copiii bucureșteni visează frumos, iar atunci când o fac, cele mai îndrăznețe lucuri prind formă. Sun Plaza i-a provocat pe elevii școlilor din Sectorul 4 la un concurs de creativitate, care le-a testat imaginația și talentul artistic. La finalul întrecerii, cei mai inspirați au fost răsplătiți cu un premiu îmbietor, care le va face șederea la școală mai plăcută: o grădină de flori, amenajată exact cum și-au imaginat-o ei.

Peste 450 de elevi din clasele IV-VII s-au înscris în proiectul „Grădina din curtea școlii”, derulat în perioada 1-24 mai 2017 în instituțiile de învățământ din Sectorul 4. Ei s-au organizat în echipe de câte patru pentru a realiza desene, schițe, picturi sau colaje în care să readucă la viață un teren din curtea școlii. În urma jurizării, a fost declarată câștigătoare echipa Flower Power din clasa a V-a D, de la Școala Gimnazială 190: Ana Micliuc, Alexia Chirea, Bianca Nuțu și Teodora Udeanu.

Nevoia de a trăi într-un mediu plăcut ne-a determinat să participăm la acest concurs. Elevii noștri și-au pregătit lucrările cu mult suflet și entuziasm, s-au informat continuu, au venit cu idei bune și au redat exact așa cum și-au dorit să arate o grădină amenajată în curtea școlii. Bucuria lor a fost și mai mare când au participat la plantarea propriu-zisă. Entuziasmul lor și responsabilitatea pe care și-au asumat-o, de a îngriji grădina, reprezintă cele mai mari realizări ale acestui proiect”, a declarat Gabriela Diana Niculescu, director al Școlii 190 din capitală.

Toți elevii înscriși în proiect au fost recompensați cu diplome și cadouri-surpiză. Chiar dacă nu au câștigat, finaliștii au salutat inițiativa Sun Plaza și au declarat că se vor implica și pe viitor în proiecte care vizează extinderea și amenajarea spațiilor verzi din școlile lor.

Elevii școlii noastre au participat cu entuziasm și în număr mare la acest concurs, din dorința de a avea propriul lor spațiu verde în care să se recreeze în timpul liber. Deși dezamăgiți că nu au fost câștigătorii concursului, copiii au promis că vor participa în continuare la proiecte care au ca obiectiv protejarea și înfrumusețarea mediului înconjurător”, spune prof. Elena Vasile, director adjunct al Școlii Gimnaziale 165.

 

Grădina, a cărei valoare se ridică la 3.000 de euro, a fost amenajată miercuri, 24 mai 2017. Elevii declarați câștigători, dar și alți colegi de-ai lor, au avut privilegiul de a participa la transpunerea proiectului lor în realitate.

***

Despre Sun Plaza

Sun Plaza Shopping Center, aflat în sudul capitalei, este un proiect dezvoltat şi deţinut de S IMMO AG, listată la Bursa din Viena, fiind cea mai veche companie de investiţii imobiliare din Austria. În prezent proiectul este administrat de CBRE România. Deschis în februarie 2010, centrul comercial Sun Plaza oferă peste 140 de magazine internaţionale şi locale precum: Cora, Leroy Merlin, H&M, Zara, opţiuni de divertisment asigurate de complexul cinematografic Cinema City ce deţine 15 ecrane, o zonă dedicată pentru bowling, o terasă de vară aflată la înălţime şi numeroase restaurante cu bucătărie variată. Sun Plaza deţine o suprafaţă închiriabilă de 81.000 m² şi peste 210.000 de m² suprafaţă construită. Centrul are o capacitate de 2.000 de locuri de parcare gratuite şi dispune de o legătură excelentă la sistemul de transport public cu acces direct la reţeaua de metrouri, autobuze şi tramvaie. Legătura cu staţia de metrou Piaţa Sudului se face printr-un pasaj subteran cu o ofertă comercială diversificată.

Despre CBRE Group

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBG), companie listată la S&P 500, cu sediul central în Los Angeles, este cea mai mare firma de servicii comerciale imobiliare din lume (conform veniturilor din anul 2012). Compania are aproximativ 37.000 de angajaţi (excluzând afiliaţii) şi deserveşte proprietarii de active imobiliare, investitorii şi chiriaşii prin intermendiul celor peste 300 de birouri din întreaga lume (excluzand afiliaţii). CBRE oferă consultanţă strategică şi executorie pentru vânzarea sau inchirierea proprietăţilor, servicii corporatiste, managementul proiectelor, proprietăţilor şi altor facilităţi, consultanţă în materie de credite ipotecare, estimare şi evaluare, planuri de dezvoltare, managementul investiţiei, precum şi cercetare şi consultanţă. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.cbre.ro.