Roche România a lansat www.e-roche.ro, portalul de informație medicală și științifică al companiei, destinat exclusiv cadrelor medicale din România. Site-ul conține informație actualizată, de un înalt nivel științific, in limba română, despre principalele arii terapeutice în care compania este activă (oncologie și hematologie, afecțiuni pulmonare, afecțiuni reumatologice, gastroenterologie, nefrologie și transplant), precum și despre produsele comercializate de Roche în România.

În cadrul portalului pot fi consultate resurse educaționale despre o serie întreagă de boli, materiale multimedia despre modul de acțiune a medicamentelor, date generale despre cele mai noi abordări științifice din domeniul medical, precum și aspecte privind legislația în vigoare, referitoare la prescrierea și eliberarea medicamentelor în România. Datorită conținutului științific de specialitate, conform legilor în vigoare, informațiile din portal sunt destinate exclusiv medicilor și profesioniștilor din sectorul medical din România.

 „Potrivit unui studiu recent, 90% dintre medicii din România folosesc internetul zilnic[1]. De aceea, cu ajutorul acestui portal, dorim să ieșim în întâmpinarea nevoilor de educație medicală ale colaboratorilor noștri din domeniul sănătății cu informații actuale, relevante și ușor de accesat, despre ariile terapeutice în care activăm”,  a declarat Martine Draullette, General Manager Roche România.

Pentru a avea acces, medicii trebuie să se înregistreze în portal, unde vor completa un formular cu date de identificare, după care vor primi un mail cu date de logare prin care vor putea accesa informația de pe portal.

Portalul va fi actualizat constant cu cele mai noi informații din ariile terapeutice reprezentate. De asemenea, utilizatorii portalului pot avea acces la alte site-uri internaționale de educație medicală ale Grupului Roche, unde vor putea viziona, de exemplu, interviuri video cu specialiști internaționali de renume  precum şi  înregistrări de la congrese internaționale. 

***

Despre Roche

Roche este unul din pionerii globali ai industriei farmaceutice și de diagnostic, ce inoveaza continuu cu scopul de a îmbunătăți viața oamenilor. Sinergia dintre diviziile de Farmaceutice şi Diagnostic au transformat Roche în lider global al medicinii personalizate, o strategie care își propune să ofere tratamentul potrivit pentru pacientul potrivit, în cele mai bune condiții posibile.     

Roche este cea mai mare companie de biotehnologie la nivel mondial, ce oferă medicamente diferenţiate clinic în domeniul oncologiei, imunologiei, bolilor infecţioase, oftalmologiei şi afecţiunilor sistemului nervos central. Roche este, de asemenea, lider mondial în diagnosticul in vitro şi în diagnosticul histologic al cancerului, precum şi pionier în managementul diabetului. Fondată în 1896, compania Roche este în permanență în căutarea celor mai bune soluții pentru prevenirea, diagnosticarea și tratarea maladiilor, aducandu-si astfel o contributie sustenabila in societate. 29 de medicamente dezvoltate de Roche – printre care antibiotice, medicamente împotriva malariei şi chimioterapice – sunt pe Lista Medicamentelor Esenţiale elaborată de Organizaţia Mondială a Sănătăţii. De asemenea, compania Roche a fost recunoscută opt ani consecutiv ca liderul sectorului farmaceutic al Dow Jones Sustenability Index.

Având sediul central în Basel, Elveţia, Roche este prezentă în peste 100 țări, iar în 2016 compania avea peste 94.000 angajați la nivel global. În 2016, Roche a investit 9,9 miliarde de franci elvețieni în cercetare și dezvoltare, compania raportând vânzări de 50,6 miliarde de franci elvețieni. Compania Genentech, din Statele Unite, este deţinută în totalitate de grupul Roche. De asemenea, Roche este acţionarul majoritar al companiei Chugai Pharmaceutical, din Japonia. 

Despre Roche Romania

Prezent pe piata romaneasca inca din perioada interbelica, Roche isi redeschide reprezentanta locala in anul 1992.  În anul 2005, grupul Roche ia decizia să înființeze societatea comercială S.C. Roche Romania SRL, urmând ca activitatea reprezentanței din București să fie preluată de compania locală nou înființată.

Roche oferă produse și servicii care acoperă întreg spectrul îngrijirilor de sănătate, pornind de la prevenție, tratament și până la monitorizarea post-tratament, în arii terapeutice majore unde există nevoi medicale neacoperite încă.  Prin intermediul Roche România, ambele divizii ale Grupului Roche – divizia de farmaceutice și divizia de diagnostice – sunt prezente pe piața din țara noastră, oferind produse și servicii de înaltă specializare. Pentru orice informații suplimentare, vă rugăm să accesați www.roche.ro.

Departamentul de Comunicare al Roche România: andrei.vlad@roche.com, 0728292664

[1] Medici oncologi, hematologi și reumatologi, în studiul “Perceptions and Attitudes towards Biosimilar Treatments”, realizat de GFK România pentru Roche România, iunie 2017.