În premieră în România, Dent Estet introduce sistemul premium de implant multiplu Straumann® Pro Arch, care oferă zâmbet complet în doar 24 de ore!  

”Straumann® PRO Arch este special față de alte sisteme de tipul „dinți ficși în 24 de ore” datorită materialului Roxolid (mult mai rezistent decât titanul simplu) și a suprafeței de integrare SLActive, exclusive Straumann. Acesta este indicat persoanelor care și-au pierdut majoritatea dinților sau celor care au dinții prezenți compromiși și irecuperabili. De asemenea, este alternativa ideală pentru persoanele cărora li s-a recomandat purtarea protezei dentare.” spune dr. Alexandru Georgescu, Study Club President, International Team of Implantology, mentor Straumann și medic primar stomatolog la Dent Estet.    

Noul sistem este de fapt o lucrare fixă, montată cu ajutorul a 4-6 implanturi inserate în unghiuri și poziții strategice și reprezintă soluția ideală și pentru pacienții cu resorbție osoasă.” continuă dr. Alexandru Georgescu.

Straumann este lider global în producerea de implanturi și prima alegere a medicilor implantologi din întreaga lume. Straumann® PRO Arch este validat științific de peste 35 de ani de cercetare efectuată de Straumann Group. De asemenea, Academia Americană de Implantologie Dentară consideră aceste sisteme ca fiind singura soluție de tratament care înlocuiește mai mulți dinți lipsă și care redă în proporție de 99% funcționalitatea și estetica naturală a zâmbetului.

7 beneficii ale sistemului de implant multiplu Straumann® Pro Arch:

  1. Pacientul pleacă de la prima vizită la stomatolog cu o lucrare protetică fixă din 10 coroane dentare din acrilat (lucrarea finală, din 12 coroane de zirconiu, urmează să fie pusă peste 6-8 luni).
  2. Inventat de către Straumann Group, special pentru implantologia dentară, materialul Roxolid folosit de Straumann® PRO Arch oferă excelente proprietăți mecanice și rezistență sporită, spre deosebire de alte sisteme de implant.
  3. Materialul Roxolid este suplimentat de suprafața SLActive a sistemului de implant multiplu Straumann® PRO Arch, oferind astfel oseo-integrare, în jumătate din timpul necesar altor sisteme, și proprietăți de vindecare incredibile.
  4. Este eliminată necesitatea unor operații complexe precum adiția de os, repoziționarea de nerv și a altor tratamente auxiliare implantului dentar.
  5. Garanție pe viață, oferită de către producătorul Straumann® Group, pentru componentele sistemului de implant.
  6. Costuri predictibile – prin proceduri clare și etapizate explicate de către medicul stomatolog, pacientul cunoaște toții pașii tratamentului și costurile aferente acestuia.
  7. Efecte estetice deosebite – aspectul feței se îmbunătățește și este vizibil întinerit.

Tehnologiile pe care DENT ESTET le utilizează facilitează intervenția

Ghidul chirurgical – realizat pe baza unor investigații digitale de tip CBCT și cu ajutorul unor softuri de prelucrare digitală. Softul 3Shape Implant Studio, de care pacienții beneficiază in house în clinicile Dent Estet, este cea mai performantă tehnologie folosită în implantologia ghidată digital.

Ghidul chirurgical oferă acuratețe în inserarea implantului, previne afectarea nervilor și a cavităților sinusale. De asemenea, acesta facilitează controlul angulației, deosebit de importantă în inserările multiple.

Cu ajutorul laserului Waterlase, ce combină apa, aerul și tehnologia laser, intervenția este considerabil facilitată, prin hidratarea continuă a zonelor unde urmează să fie efectuate implanturile, ceea ce duce la tratamente fără durere. În plus, această tehnologie minim invazivă reduce la minim sângerarea, inflamația și durerea post procedură. Laserul Waterlase oferă un tratament mai eficient într-un timp considerabil redus, datorită cauterizării antiseptice.

Vindecarea este accelerată și datorită tehnologiei digitale Endoret PRGF, care ajută la regenerarea rapidă a țesuturilor prin folosirea plasmei cu proteine a pacientului, recoltată în cadrul vizitei la stomatolog.

De asemenea, sistemul de anestezie digitală cu dozaj controlat, The Wand, diminuează la minim efectele intervenției. Aceasta elimină amorțelile colaterale, nu afectează alte zone ale cavității bucale, este sigură și lipsită de disconfort pentru pacient.

„Experiența de medic și manager m-a învățat că pregătirea și priceperea medicului implantolog sunt cel mai bine potențate într-o echipă multidisciplinară. Acest lucru m-a determinat să investesc în pregătirea internațională a unei echipe perfect capabilă să abordeze, cu ajutorul tehnologiilor digitale, fiecare caz de reconstrucție totală, în cel mai profesionist mod. Totul pentru a pune un zâmbet cu adevărat estetic și sănătos pe fața fiecărui pacient care ne trece pragul”, spune Oana Taban, CEO și fondator DENT ESTET.

La DENT ESTET, până pe 31 august, pachetul Straumann® PRO Arch Implant System are mai multe beneficii: