Online sau offline, în această primăvară fă un pas către tine. Vei fi surprins. Psihoterapeutul Yolanda Crețescu și cei patru instagrammeri cunoscuți, Ionuț Costea, Georgiana și Marian Ionescu și Marian Hurducaș, te învață cum să îți găsești sursa emoțiilor și inspirația ca să te autodepășești. Seminariile Sun Talks au ajuns la a treisprezecea ediție, sunt gratuite și au loc în Sun Plaza.

Vei învăța de la Yolanda Crețescu cum să depășești momentele de tensiune și să transformi furia din dușman în aliat, în cadrul seminarului ”Transformă furia în energie”, pe 14 martie, ora 11:00.

În spatele furiei este o energie constructivă care te va ajuta și te va învăța ca data viitoare să îți fie mai bine”, spune Yolanda.

Yolanda Crețescu este psiholog cu experiență în domenii precum anxietatea, terapia de cuplu, terapia familială, psihologie sportivă, orientare vocațională, evaluare psihologică. Totodată, Yolanda a inițiat proiectul DepreHub, o linie gratuită și deschisă 24/7, pentru persoanele care se confruntă cu depresia, anxietatea sau atacurile de panică.

Află cum poți cuceri lumea virtuală de la Ionuț Costea, Georgiana și Marian Ionescu trei dintre cei mai cunoscuți și inspirați instagrammeri din România și Marian Hurducaș, consultantde Marketing si Strategie, cu experiențăa în administrarea și mai ales, optimizarea conturilor de Instagram. De ani buni deja, Instagram setează majoritatea trendurilor, așa că suntem în permanență în căutare de cadre, decoruri și creative și instagramabile. Toate acestea pentru a avea un feed cât mai original. Asta ne învață Ionuț Costea, Georgiana și Marian Ionescu și Marian Hurducaș în cadrul seminarului ”Ce înseamnă instagramabil” – powered by World of Instagram, pe 21 martie, ora 11:00. Evenimentul va fi moderat de Laura Pîrlog, inițiatoarea și organizatoarea conferinței World of Instagram.

Ionuț Costea, cunoscut sub numele de Goguci, este creator de povești prin imagini și are una dintre cele mai creative pagini de Instagram din România. El te va învăța să transpui cuvintele în imagini.

Georgiana și Marian Ionescu sunt un cuplu care a renunțat la viața din agenție și a ales antreprenoriatul, prezentând povestea vieții lor prin videoclipuri pe YouTube. La seminar vor vorbi despre cât de importantă este povestea personală în crearea de conținut.

Marian Hurducaș, cu o experiență vastă în media și comunicare, iubește ceea ce face și se declară dependent de public relations, neuromarketing, marketing digital și social media. El te va învăța secretele optimizării profilului de Instagram.

Ambele seminarii au loc de la ora 11.00 la 13.00, în Sun Plaza, la etajul 1, zona centrală. Intrarea este gratuită, dar trebuie să te înscrii completând formularul de aici, pentru fiecare seminar in parte. https://www.sun-plaza.ro/sun-talks/

Cele două seminarii vor fi transmise live pe Facebook.

Mai multe detalii pe Facebook și website.

Dacă vii, te rugăm să ajungi la 10.30-10.45, pentru a te putea înregistra.

Sun Talks sunt seminarii create, organizate și găzduite de Sun Plaza. Temele de discuție sunt alese de clienții Sun Plaza și au fost, de-a lungul vremii, de la nutriție la astrologie, de la beauty la fashion și chiar organizare de nunți. Printre speakeri s-au numărat până acum Ioana Macoveiciuc, Melania Medeleanu, Mirela Vescan, Mihaela Bilic, Ligia Pop, Lena Criveanu, Ovidiu Buta, Ana Morodan, Adela Pârvu, Răzvan Pascu, Simona Tivadar, Andrei Roșu, Dan Cristea și Otilia Mantelers.

Parteneri media: Click Sănătate, Click pentru Femei, Cosmopolitan.

***

Despre Sun Plaza

Inaugurat în luna februarie a anului 2010, Sun Plaza este centrul comercial dominant din zona de sud a Bucureștiului, având o suprafață construită de 208.000 mp. Centrul comercial este deținut de către SIMMO AG și administrat de către CBRE România.

Având patru etaje, două destinate exclusiv cumpărăturilor și cu o parcare subterană cu 2.000 de locuri care se întinde pe două niveluri, Sun Plaza este centrul comercial al tuturor, o oază a cumpărăturilor și relaxarii.

Centrul comercial a încheiat în 2018 cel mai amplu proces de reconfigurare desfășurat pe piața de retail din București. Peste 20.000 de metri pătrați de spații comerciale au făcut obiectul reconfigurărilor, dintre care 11.000 într-o aripă nou-construită în care au fost inaugurate peste 40 de noi magazine.

În plus, centrul comercial a trecut și printr-o acțiune de reîmprospătare a designului, fiind realizate două noi piațete, reconfigurate alte două, în timp ce pasajul de acces către stația de metrou Piața Sudului și alte spații din cadrul mall-ului au fost decorate cu creații grafice realizate de către Peter Kogler, artist austriac cu recunoaștere internațională și unul dintre pionierii artei generate pe computer. www.sun-plaza.ro