Alex Damian, Georgiana și Marian Ionescu și Marian Hurducaș vorbesc pe 17 octombrie la Sun Talks despre „Extra #love pentru Instagram– de la cum să îți optimizezi pagina, la ce aparate foto îți trebuie și cum să faci poze cât mai reușite.

Seminariile „Sun Talks” au ajuns la a paisprezecea ediție, sunt gratuite și se desfășoară în Sun Plaza.  Ediția din această toamnă este în colaborare cu World of Instagram, un concept creativ care aduce laolaltă creatori de conținut inspiraționali pentru publicul larg. Tema „Extra #love pentru Instagramse referă la felul în care Instagram a ajuns o prelungire a personalității noastre în Social Media, iar speakerii vor vorbi despre nevoia de a avea pagini care să ne reprezinte și care să fie bine optimizate.

Alex Damian, fotograf și creator de conținut, a renunțat la viața din corporație pentru a se dedica proiectelor personale. Îi place să inspire prin imagini, iar când vine vorba despre stilul de fotografie, spune că ”e bine să le încerci pe toate și să vezi unde te simți mai confortabil. La fel se întâmplă și cu stilul propriu pe care ajungi să ți-l conturezi cu cât fotografiezi mai mult.”

Georgiana și Marian Ionescu sunt un cuplu care a renunțat la viața din agenție și au ales să devină antreprenori, prezentând povestea vieții lor prin videoclipuri pe YouTube și poze pe Instagram. Pe paginile lor găsiți inspirație, de la noi locații de vacanțe, până la viața de zi cu zi. La Sun Talks îi vei cunoaște mai bine.

Marian Hurducaș este consultant de marketing și este de părere că ”atunci când vorbim de tendințe într-un domeniu precum marketingul, ar trebui să ne uităm în fashion. Tot timpul în fashion există niște tendințe care se scot în față în fiecare an, însă le adopți sau nu. Cred că ar trebui să le adopți doar pe cele care ți se potrivesc ție și care îți dau rezultatul pe care îl aștepți.”

Sun Talks are loc pe 17 octombrie, de la ora 11.00, în Sun Plaza, la etajul 1, zona centrală. Intrarea este gratuită, dar trebuie să te înscrii pe https://www.sun-plaza.ro/sun-talks/. Înscrierile se fac în limita a 40 de locuri.

Seminarul va fi transmis live pe pagina de Facebook și canalul de YouTube Sun Plaza.

Mai multe detalii pe Facebook  și website.

Dacă te înscrii la seminar, te rugăm să ajungi cu 30 de minute înainte de ora începerii seminarului, pentru a te putea înregistra.

Partenerii media sunt: NO.MAD Talks și revista COSMOPOLITAN.

Sun Talks sunt seminarii create, organizate și găzduite de Sun Plaza. Temele de discuție sunt alese de clienții Sun Plaza și au fost, de-a lungul vremii, de la nutriție la astrologie, de la beauty la fashion și chiar organizare de nunți. Printre speakeri s-au numărat până acum Ioana Macoveiciuc, Melania Medeleanu, Mirela Vescan, Mihaela Bilic, Ligia Pop, Lena Criveanu, Adela Pârvu, Răzvan Pascu, Simona Tivadar, Andrei Roșu, Dan Cristea și Otilia Mantelers.

Despre Sun Plaza: Inaugurat în 2010, Sun Plaza este centrul comercial dominant din zona de sud a Bucureștiului, având o suprafață construită de 208.000 mp. Centrul comercial cuprinde patru etaje, două destinate exclusiv cumpărăturilor, un spațiu de relaxare și o parcare subterană cu 2.000 de locuri. În anul 2018, Sun Plaza a finalizat cel mai amplu proces de reconfigurare și extindere din piața de retail din România, fiind adăugată o aripă nouă, dar și multe modificări la nivel de design. În 2019 a fost modernizat food court-ul și reamenajată o parte din terasa exterioară. Centrul comercial este deținut de către S IMMO AG și administrat de către CBRE România. www.sun-plaza.ro