Acum ori niciodata – FINCOP BROKER DE PENSII PRIVATE va investi 10 milioane euro in Romania

Fincop Broker de Pensii Private este membru al SALVE GROUP LONDON care dezvoltă cu succes activităţi de brokeraj în Europa Centrala şi de Est. SALVE GROUP acţionează ca un integrator al pieţei, consolidînd societăţile locale într-un grup financiar puternic şi aducînd standardele vest-europene privind consultanţa financiară şi produsele financiare la o calitate excelentă.
Pe piaţa asigurărilor din România, FINCOP va oferi, pe lângă pensiile private, şi o gamă largă de asigurări de viaţă, sănătate şi pensii facultative. În prezent, FINCOP colaborează cu Interamerican, Allianz, Generalli si BT Aegon iar în viitorul apropiat acestora li se vor adauga şi alte companii de asigurări.
Fincop Broker de Pensii Private are experienţă în domeniul pensiilor private, implementînd cu succes acest sistem în Cehia şi Slovacia. Este important pentru români să cunoască avantajele implementării acestui sistem şi să aleagă o companie în care să aibă încredere şi unde pot găsi profesionişti. Fincop Broker de Pensii Private va investi aproximativ 10 milioane euro în extinderea reţelei şi în dotarea unităţilor existente.  În prezent, societatea are 40 de agenţii în Bucureşti şi în alte oraşe din ţară. Numai în Bucureşti, Oradea, Cluj, Timişoara, Iaşi şi Constanţa s-au înscris aproximativ 10.000 de persoane pentru a încheia contracte de pensii private şi pentru a îi informa pe oameni despre acest sistem de pensii. De asemenea, în această perioadă, în oraşele mari din ţară se vor ţine prezentări pentru a informa cât mai corect despre sistemul privat de pensii.
Fincop Broker de Pensii Private se diferenţiază de celelalte companii concurente prin experienţa şi succesul deja confirmate în pieţe din Europa Centrală similare cu cea din România şi prin capacitatea de selecţie profesionistă a produselor financiare.
Fincop Broker de Pensii Private este o companie care vă asigură o viaţă mai bună şi mai liniştită.

 

19 septembrie 2007