La Nuit Tresor Lancome save the dateLa Nuit Trésor s-a născut dintr-o fascinantă enigmă. O epopee despre două stele a căror atracție irezistibilă le-a adus într-un punct de coliziune. Acest fenomen extrem de rar, care are loc odată la 100 de ani, crează o ploaie de particule care se regrupează la contactul cu atmosfera pentru a crea într-un final o substanță cunoscută sub numele de diamantul negru. Admirată de mii și mii de ani, legenda diamanatului negru continuă și în ziua de astăzi, fiind sursa principală de inspirație pentru acest parfum deosebit de captivant.

O UNIUNE CREATIVĂ

Lancôme a adus împreună un bărbat și o femeie, două vedete ale parfumeriei franceze, Christophe Raynaud, maestrul parfumurilor care adoră să îmbine complexitatea notelor florale cu elemente moderne și Amandine Marie, un designer de parfumuri care și-a câștigat reputația prin reinventarea celui mai cunoscut tip de floare – trandafirul. Aceștia au scris împreună cea mai frumoasă poveste de dragoste olfactivă – La Nuit Trésor.

O LEGĂTURĂ ÎNCÂNTĂTOARE

Ca orice poveste de dragoste, La Nuit Trésor surprinde momentul unei întâlniri neașteptate. Întânirea a două flori – trandafirul și orhideea de vanilie Tahitensis. Atât de diferite, însă atât de armonioase împreună, parcă au fost create una pentru cealaltă. Cele două flori se contopesc într-un parfum senzual, misterios și plin de pasiune – La Nuit Trésor de la Lancôme.

CAPTIVANTUL TRANDAFIR NEGRU

Simbolul Lancôme și al fiecărui parfum Trésor de mai bine de 25 de ani, trandafirul negru reprezintă esența feminității și a iubirii absolute.

SENZUALITATEA IREZISTIBILĂ A VANILIEI

Orhideea de vanilie Tahitensis, supranumită aurul negru al industriei parfumurilor, oferă o senzație la fel de plăcută ca pielea încălzită de soare.