roata norocului layoutUNIQA Asigurări dă startul campaniei “Gândește-te să ai curaj să fii fericit! Gândește UNIQA!”. Prin această campanie desfașurată la nivelul UNIQA Insurance Group, UNIQA România propune o atitudine fundamental pozitivă încurajând oamenii să se bucure de plinătatea vieții lor.

Campania „Gândește-te să ai curaj să fii fericit! Gândește UNIQA!” se desfășoară în perioada 12 Martie – 3 Mai 2015 și se concretizează printr-o campanie TV (PRO TV, Prima TV, RTV, Realitatea TV, National Geographic, AXN, AXN Black, AXN White, Paramount Channel, Comedy Central Extra, TLC, Realitatea TV Cluj, Transilvania Live), prin microsite-ul: https://gandeste.uniqa.ro , prin canalul YouTube „Gandeste UNIQA”, campanie outdoor, pagina de facebook https://www.facebook.com/gandeste.uniqa  unde oamenii sunt așteptați să participe, să schimbe păreri și să împărtășească experiențe fericite. În perioada 23 martie – 10 aprilie 2015, la Europa FM se organizează Concursul Ștafeta Curajului, în cadrul matinalului Deșteptarea cu Vlad Petreanu și George Zafiu. Campania „Gândește-te să ai curaj să fii fericit! Gândește UNIQA!” are  și o componentă BTL: proiectul „Școala de Fericire”.

“Școala de fericire” își propune adoptarea modului de a trăi UNIQA, conectarea la fericirea de a savura viața prin invitația la jocuri distractive, zâmbete, sfaturi, prietenie, muzică, copilarie, veselie, surprize inedite marca UNIQA Asigurări.

Evenimentul „Școala de Fericire” se desfășoară pe parcursul a 5 weekend-uri în 5 mari orașe din țară: București, București Mall  – 14-15 martie; Iași, Palas Mall – 21-22 martie; Cluj, Iulius Mall – 28-29 martie; Brașov, Coresi Shopping Resort – 18-19 aprilie; Constanța, Maritimo Shopping Center– 25-26 aprilie.

În perioada 12 Martie – 3 Mai 2015, UNIQA Asigurări pune fericirea mai presus de orice! Pentru mai multe informații, vizitați site-ul https://gandeste.uniqa.ro/  sau pagina de Facebook Gândeste UNIQA: https://www.facebook.com/gandeste.uniqa.

Despre UNIQA

UNIQA Insurance Group operează pe piața românească din 2008, oferind toate formele de asigurări de bunuri, de raspundere și de persoane.

UNIQA Asigurări se numără printre liderii pieței românești de asigurări generale și furnizează servicii pentru peste 470.000 de clienți, oferind un portofoliu complet de produse care respectă nevoile clienților și tendințele pieței. Compania se preocupă permanent și acordă o mare importanță dezvoltării de produse și de soluții de asigurări integrate, adaptate nevoilor actuale și stilului de viață modern și dinamic.

În 2010, UNIQA a început operațiunile pe piața asigurărilor de viață, lansând compania UNIQA Asigurări de viață. Cu produse de asigurare de viață mixte, la termen și de grup, dar și cu experiența și know-how-ul UNIQA Insurance Group, compania respectă nevoile fiecărui client în parte, găsind soluțiile de asigurare potrivite.

Despre UNIQA Insurance Group

UNIQA Insurance Group, cu sediul central în Austria, este unul dintre cele mai importante și dinamice grupuri de asigurări din Europa Centrală și de Est. Cu aproximativ 40 de companii în 19 țări și 22.000 de angajați, UNIQA oferă servicii de asigurări pentru 10 milioane de clienți. În Austria, UNIQA deține o cotă de piață de 22% și a fost desemnată timp de zece ani cea mai de încredere companie de asigurări, conform studiului anual al publicației Reader’s Digest. Cu UNIQA și Raiffeisen Insurance, Grupul deține două branduri puternice, care îi oferă o bază solidă pentru creșterea viitoare. UNIQA operează în 15 țări din Europa Centrală și de Est: Albania, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Kosovo, Croația, Macedonia, Muntenegru, Polonia, România, Rusia, Serbia, Slovacia, Republica Cehă, Ucraina și Ungaria. De asemenea, Grupul deține companii de asigurări în Italia, Elveția și Liechtenstein.